Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Επιτέλους ο "Free Guy" - Ράιαν Ρέινολντς στις κινηματογραφικές αίθουσες

Επιτέλους ο "Free Guy" - Ράιαν...

Βγαίνει στην Ελλάδα ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ στις 12 Αυγούστου 2021 - Αναμένεται να δούμε το φιλμ και στην Πάτρα

Επιτέλους μετά από ένα και πλέον χρόνο από την αρχική ημερομηνία πρεμιέρα της που αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας, η ταινία «Free Guy» σε σκηνοθεσία του Shawn Levy με πρωταγωνιστή τον γοητευτικό Καναδό ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς βγαίνει στις 13 Αυγούστου 2021 στις Αμερικάνικες αίθουσες όπως και του Ηνωμένου Βασιλείου και μία μέρα νωρίτερα, την Πέμπτη 12/8/2021 κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας σε διανομή της Feelgood.  Mαζί με τον Ryan Reynolds, παίζουν οι Jodie Comer, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar, Joe Keery και ο Taika Waititi που υποδύεται τον Antoine, CEO της Soonami Games που είναι και ο κακός της ιστορίας.

O 44χρονος Ράιαν Ρέινολντς της «Πρότασης» και του «Deadpool», πρωταγωνιστεί λοιπόν σε μια feelgood ταινία υποδυόμενος έναν αθώο, ανθρώπινο και αγνό χαρακτήρα σ’ έναν κυνικό κόσμο, όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε τον κεντρικό ήρωα της ταινίας ο σκηνοθέτης Σον Λέβι. Το «Free Guy» που ενδεχομένως να το δούμε και στην Πάτρα, μοιάζει όπως έγραψε το Βρετανικό περιοδικό Empire, μ’ ένα πιο «τρελό», «Ready Player One».

Σύμφωνα με το στόρι, ένας συνηθισμένος τραπεζίτης, ανακαλύπτει πως στην πραγματικότητα συμμετέχει σε ένα open-world video game και αποφασίζει να γίνει ο ήρωας της δικής του ιστορίας… την οποία διαμορφώνει ο ίδιος. Σε ένα κόσμο όπου δεν υπάρχουν όρια, έχει αποφασίσει να γίνει αυτός που θα σώσει τον κόσμο με τον δικό του τρόπο… πριν να είναι πολύ αργά. Ωστόσο την ίδια στιγμή ο δημιουργός του βιντεοπαιχνιδιού (τον ενσαρκώνει ο σκηνοθέτης Taika Waititi) θέλει να κλείσει και να διαλύσει το όλο παιχνίδι.

Ο Ράιαν Ρέινολντς αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι και εκ των παραγωγών του φιλμ.

 Σενάριο: Ματ Λίμπερμαν, Ζακ Πεν.

Η 28χρονη Τζόντι Κόμερ της γνωστής σειράς «Killing Eve» υποδύεται την Molotov girl που θα θελήσει να βοηθήσει τον ήρωα του Ράιαν Ρέινολντς να απελευθερωθεί από το βιντεοπαιχνίδι όπου είναι παγιδευμένος.  

Διάρκεια: 115 λεπτά.

Η ταινία συγκεντρώνει μέχρι στιγμής θετικές κριτικές (στο 83% στο rotten tomatoes) & σε μία κριτική γράφτηκε ότι ο ήρωας του Ρέινολντς βιώνει μέσα από το βιντεογκέιμ στο οποίο ζει, την δική του υπαρξιακή κρίση!

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture