Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τον Δεκέμβριο στις Ελληνικές αίθουσες ο Ράιαν Ρέινολντς ως "Free Guy"

Τον Δεκέμβριο στις Ελληνικές αίθουσες ο ...

Πρόκειται για μία κωμική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας σε σκηνοθεσία Σον Λέβι

Ο 44χρονος σταρ Ράιαν Ρέινολντς γίνεται ο ήρωας που πάντα επιθυμούσε στην κωμική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Free Guy» σε σκηνοθεσία του Shawn Levy!

Έφτασε η ώρα που θα γράψει τη δική του ιστορία... με τον τρόπο που θέλει αυτός, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου για την συγκεκριμένη κινηματογραφική παραγωγή που προγραμματίζεται για τις 11 Δεκεμβρίου 2020 στις Αμερικάνικες αίθουσες ενώ μέσα στον Δεκέμβριο θα την δούμε και στην Ελλάδα και στην Πάτρα, σε διανομή της Οdeon.

Λίγα λόγια για την ταινία “Free Guy”:

Η ταινία «Free Guy» είναι μία περιπετειώδης κωμωδία για έναν μοναχικό τραπεζικό υπάλληλο, ο οποίος ανακαλύπτει πως είναι ένας χαρακτήρας στο πραγματικών διαστάσεων videogame Free City.

Ο Ράιαν Ρέινολντς πρωταγωνιστεί ως ο μοναχικός τραπεζικός υπάλληλος, ο οποίος ανακαλύπτει πως είναι ένας χαρακτήρας στο πραγματικών διαστάσεων videogame και αποφασίζει να γίνει ο ήρωας της δικής του ιστορίας – εκείνης που γράφει ο ίδιος.

Σε ένα κόσμο όπου δεν υπάρχουν όρια, έχει αποφασίσει να γίνει ο ήρωας που σώζει τον κόσμο με τον δικό του τρόπο, πριν να είναι πολύ αργά. Night at the Museum

O 52χρονος σκηνοθέτης Σον Λέβι έχει κάνει ταινίες όπως το «Νύχτα στο Μουσείο» με τον Μπεν Στίλερ αλλά και το «Real Steel» το 2011 με τον Χιου Τζάκμαν ενώ ήταν και ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης sci fi σειράς «Stranger Things».

Ο Levy το 2016 ως παραγωγός του sci-fi φιλμ «Arrival – Η Άφιξη», ήταν υποψήφιος για το βραβείο Όσκαρ στην κατηγορία της καλύτερης ταινίας.

Στην ταινία "Free Guy" παίζουν ακόμα οι Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar και ο Taika Waititi.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture