Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι θα προβάλλει το Odeon Veso Mare από 5 έως και 11 Αυγούστου 2021

Τι θα προβάλλει το Odeon Veso Mare από 5...

Η μοναδική νέα ταινία είναι η Ισπανική κωμωδία "Οι Κουνιάδοι"

Στο Odeon Veso Mare (πρώην Ster) στην Ακτή Δυμαίων 17 στο Εμπορικό κέντρο Veso Mare, στην Πάτρα τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 5 έως και την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 προβάλλονται οι εξής ταινίες:

Αίθουσα 3 στις 20.00

"Fast & Furious 9 - Οι Μαχητές των Δρόμων 9"

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Λιν

Παίζουν οι: Βιν Ντίζελ, Τζορντάνα Μπρούστερ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Σαρλίζ Θερόν, Τζον Σίνα, Έλεν Μίρεν, κ.α.

Διάρκεια: 143 λεπτά.

Ο Ντομ Τορέτο που υποδύεται ο Βιν Ντίζελ, ζει μια ήσυχη ζωή μαζί με την Λέτι και τον γιο τους, τον μικρό Μπράιαν, όμως γνωρίζει καλά ότι ο κίνδυνος πάντα θα καραδοκεί στον ορίζοντα. Αυτήν τη φορά, η απειλή θα αναγκάσει τον Ντομ να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του, αν θέλει να σώσει τους αγαπημένους του ανθρώπους. Η ομάδα του συγκεντρώνεται ξανά, αυτήν τη φορά με σκοπό να σταματήσει μια συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων, στην οποία ηγείται ο πιο ικανός δολοφόνος και ο πιο δεινός οδηγός που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ: ένας άντρας που τυχαίνει να είναι ο ξεχασμένος αδερφός του Ντομ, ο Τζέικομπ.

Το «Fast &Furious 9: Μαχητές των Δρόμων 9» σηματοδοτεί την επιστροφή του σκηνοθέτη Τζάστιν Λιν, ο οποίος σκηνοθέτησε το τρίτο, το τέταρτο, το πέμπτο και το έκτο κεφάλαιο της σειράς. Η ιστορία διαδραματίζεται σε πολλά μέρη του κόσμου, από το Λονδίνο μέχρι το Τόκιο, από την κεντρική Αμερική μέχρι το Εδιμβούργο και από τα κρησφύγετα του Αζερμπαϊτζάν μέχρι τους δρόμους της Τυφλίδας.

H ταινία ήδη έχει φτάσει σε παγκόσμιες εισπράξεις τα σχεδόν 643 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 2 στις 20.30

«Croods 2 - Οι Κρουντς 2: Νέα Εποχή» (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)

Σενάριο και σκηνοθεσία: Τζόελ Κρόφορντ.

Ακούγονται οι φωνές των Κώστα Κόκλα, Νίκου Κουρή, κ.α.

Διάρκεια: 95 λεπτά.

Οι Κρουντς έχουν επιβιώσει από αρκετούς κινδύνους και καταστροφές. Αυτή η απίθανη οικογένεια γλύτωσε όχι μόνο από φτερωτά, προϊστορικά θηρία που την απειλούσαν, αλλά επιβίωσε και από το τέλος του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε. Όμως τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη πρόκληση από όλες: μια… αντίπαλη οικογένεια. Τόσο διαφορετική αλλά και τόσο ίδια.

Οι Κρουντς χρειάζονται ένα νέο μέρος για να ζήσουν ασφαλείς. Έτσι λοιπόν, η προϊστορική οικογένεια ξεκινάει την αναζήτηση αυτής της ασφαλέστερης περιοχής που θα αποτελέσει το νέο σπιτικό της. Όταν ανακαλύπτουν ένα ειδυλλιακό, περιφραγμένο παράδεισο που καλύπτει όλες τους τις ανάγκες, πιστεύουν ότι όλα τα προβλήματά τους βρήκαν επιτέλους την πολυπόθητη λύση τους… Εκτός από μια λεπτομέρεια. Μια άλλη οικογένεια κατοικεί ήδη εκεί: Οι Προχώβιοι. Οι Προχώβιοι (στο «προχώ» δώστε βάση) – με τα δεντρόσπιτά τους, τις απίθανες ανακαλύψεις τους και τα αρδευόμενα στρέμματα με φρέσκα προϊόντα – είναι λίγο (έως πολύ) πιο εξελιγμένοι από τους Κρουντς. Όταν, λοιπόν, υποδέχονται τους νεοφερμένους Κρουντς, σαν τους πρώτους μουσαφίρηδες στα μέρη τους, οι εντάσεις δεν θα αργήσουν να φανούν ανάμεσα στην οικογένεια των σπηλαίων και στη μοντέρνα φαμίλια.

Οι διεθνείς εισπράξεις της επιτυχημένης αυτής ταινίας ανιμέισον έχουν φτάσει τα 202,2 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 8 στις 21.00

«Brothers in law – Κουνιάδοι – Cuñados» του Τόνιο Λοπέζ

Ισπανική κωμωδία απαγωγών και παρεξηγήσεων, παραγωγής 2021.

Πρωταγωνιστούν οι: Χοσέ Α. Τουρινιάν, Φεντερίκο Περέζ Ρέι, Μιγκέλ Ντε Λίρα.

Διάρκεια: 95 λεπτά

Διανομή: Tanweer.

Οι κουνιάδοι, Εντουάρντο και Σαμπόνις, παντρεμένοι με τις αδελφές Κούκα και Πέκε Ριμπέιρο, τα έχουν κάνει θάλασσα με τις επιχειρηματικές τους περιπέτειες και χρειάζονται χρήματα για να καλύψουν μια ασφαλιστική αποζημίωση και να αποφύγουν τη φυλακή. Το κόλπο που θα σκεφτούν είναι να απαγάγουν τον… κουνιάδο της Αλίσια Ζαμόρα, της επιχειρηματία που ουσιαστικά τους κορόιδεψε και να ζητήσουν λύτρα. Μόνο που η Ζαμόρα δεν δίνει δεκάρα για τον κουνιάδο της και έτσι οι τρεις άνδρες θα ενώσουν δυνάμεις για να καταφέρουν να βρουν τα χρήματα, να γλιτώσουν τους γάμους τους και να παραπλανήσουν την αστυνομικό, μεσαία αδερφή των Ριμπέιρο που βρίσκεται στο κατόπι τους. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture