Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο ηθοποιός Ντεβ Πάτελ μίλησε για τη χειρότερη ταινία που έχει παίξει έως σήμερα

Ο ηθοποιός Ντεβ Πάτελ μίλησε για τη χειρ...

Δεν την κατονόμασε αλλά άφησε να εννοηθεί πως ήταν το φιλμ "The Last Airbender" του 2010

Ο 31χρονος ηθοποιός Ντεβ Πάτελ - Dev Patel είναι πλέον ένας καταξιωμένος ηθοποιός, αλλά όπως ο ίδιος λέει δεν ήταν πάντα έτσι. Μιλώντας στους New York Times είπε ότι παλιότερα είχε απογοητεύσει τους μάνατζερ του, καθώς απέρριπτε τη συμμετοχή σε μεγάλες παραγωγές. «Ίσως ήταν ένας φόβος για το πώς θα ταιριάξω σε αυτόν τον κόσμο», είπε ο Πάτελ.

Αναφέρθηκε επίσης, χωρίς να την κατονομάσει, και στη συμμετοχή του στη χειρότερη ταινία, όπως είπε. «Δεν θα έπρεπε καν να το αναφέρω, αλλά κάντε μια γρήγορη αναζήτηση στο IMDb και θα καταλάβετε ποια είναι», πρόσθεσε ο Πάτελ.

Όπως αναφέρουν οι Times, υποθέτουν ότι πρόκειται για την ταινία «The Last Airbender – Ο Τελευταίος μαχητής του ανέμου» του 2010 που είχε σκηνοθετήσει ο Μ. Νάιτ Σιαμαλάν. Η ταινία κέρδισε τότε πέντε Χρυσά Βατόμουρα και ο Πάτελ την υποψηφιότητα για τον χειρότερο δεύτερο αντρικό ρόλο. Στην ταινία έπαιξε τον πρίγκιπα Ζούκο.

Ο ηθοποιός είπε ότι υπέκυψε στην πίεση και τόνισε ότι παραδέχεται όλους τους ηθοποιούς που παίζουν σε ταινίες της Marvel.

Ο Βρετανός και με ρίζες καταγωγής από Κένυα και Ινδία, ηθοποιός πρόσθεσε ότι «δεν ένιωθε άξιος» για την υποψηφιότητά του για το Όσκαρ 2017 για την ερμηνεία του στην συγκινητική ταινία «Lion» του Garth Davis, η οποία του χάρισε επίσης υποψηφιότητα στις Χρυσές Σφαίρες.

Ο Dev Patel πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία εποχής και φαντασίας "The Green Knight» σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Λόουερι του «The Old Man & the Gun». Η ταινία ήδη ξεκίνησε με εισπράξεις 7 εκατ. δολαρίων στο Αμερικάνικο box office και με καλές κριτικές.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture