Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Κέιτ Μος: Η απόλυτη βρετανίδα style icon ποζάρει με εσώρουχα της Κιμ Καρντάσιαν

Κέιτ Μος: Η απόλυτη βρετανίδα style icon...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δυο διάσημες γυναίκες που δε μοιάζουν σε τίποτα δηλώνουν τώρα φίλες και συνεργάτιδες

Όλα μπορούν να συμβούν στη μόδα. Το αισθητικό χάσμα που φάνταζε ανάμεσα στη βρετανίδα style icon Κέιτ Μος και στην αμερικανίδα reality queen Κιμ Καρντάσιαν γεφυρώνεται στο βωμό της διαφήμισης. Το 47χρονο super model έβγαλε με τον χαρακτηριστικό της αισθησιασμό τα ρούχα της για να αναδείξει τη σειρά εσωρούχων της celebrity που αποτελεί ένα εντελώς διαφορετικό πρότυπο ομορφιάς, με εξωφρενικές καμπύλες (μονίμως σε κοινή θέα, με σχεδόν χυδαίο τρόπο). Με αφορμή τα πρώτα βήματα της καριέρας της λεπτεπίλεπτης Μος στα nineties με εσώρουχα Calvn Klein, η σειρά underwear, loungewear και shapewear Skims την χρίζει πρέσβειρά της στην χρυσή της ωριμότητα. Η είδηση ταξίδεψε ταχύτατα σε όλο τον κόσμο.

 

 Η λονδρέζα diva  είναι η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής καμπάνιας του brand της Καρντάσιαν για τη νέα συλλογή Cotton και Fits Everybody σε τόνους μπεζ, λευκού και μαύρου. Δείχνει νεανική αλλά σίγουρη για τη σεξουαλικότητά της τολμώντας ακόμα και λήψη topless. Μάλιστα όπως δήλωσε «είμαι φαν των Skims από την πρώτη μέρα. Αυτό που κάνει η Kim είναι τόσο φρέσκο και μοντέρνο, καθώς φτιάχνει εσώρουχα που οι γυναίκες θέλουν πραγματικά και τους ταιριάζουν άψογα. Τα φοράω, η κόρη μου τα φοράει, ακόμα και η μαμά μου τα φοράει».

«Γνώρισα την Kέιτ για πρώτη φορά το 2014, μέσω του Ρικάρντο Τίσι» είπε με τη σειρά της η Κιμ σε ανακοίνωσή της προσθέτοντας πως «αμέσως με εντυπωσίασε το χιούμορ της, η αυθεντικότητά της και η κλασική ομορφιά της. Είμαστε φίλες από τότε. Είναι ένα fashion icon που προσδιόρισε ολόκληρες γενιές κουλτούρας και στιλ και νιώθω τιμή που είναι το νέο πρόσωπο των Skims αυτό το καλοκαίρι».Τις τηλεοπτικές διαφημίσεις έχει επιμεληθεί σκηνοθετικά και φωτογραφικά από η Donna Trope και θα αρχίσουν να προβάλλονται την Πέμπτη 15 Ιουλίου. Τα Skims φαίνεται πως ήδη έχουν αγαπηθεί από το γυναικείο κοινό, με το λογαριασμό τους στο Instagram να έχει 2.9 εκατομμύρια followers, ενώ κάποιες συλλογές έχουν- σύμφωνα με φήμες- γίνει ήδη sold out. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας εξαιτίας της πανδημίας, η  Καρντάσιαν επέκτεινε τις σειρές της επιμένοντας πως κάθε σωματότυπος αξίζει να δείχνει στα καλύτερά του.

Οι δυο διασημότητες εθεάθησαν τον περασμένο μήνα στο Βατικανό της Ρώμης. Ηταν το σινιάλο για το «άνοιγμα» των Skims στη γηραιά ήπειρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View