Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Τίλντα Σουίντον- Τιμοτέ Σαλαμέ: Τα cool ξωτικά των Καννών που ξέρουν να διαφέρουν

Τίλντα Σουίντον- Τιμοτέ Σαλαμέ: Τα cool ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οι ιδιαίτερα ντυμένοι πρωταγωνιστές του στυλίστα σκηνοθέτη Γουές Αντερσον, έφθασαν με χρυσό λεωφορείο, τους μάλωσαν για selfies και έκαναν φάρσες ο ένας στον άλλο

Η καινούρια, πολυαναμενόμενη δραματική κομεντί του στυλίστα σκηνοθέτη Γουές Αντερσον «Τhe French Dispatch», η οποία κατά τον ίδιο αποτελεί «ερωτική επιστολή στον κόσμο της δημοσιογραφίας» αποθεώθηκε στις Κάννες και προκάλεσε τις καλύτερες μέχρι τώρα κριτικές στο 74ο σινε- φεστιβάλ. Όπως περιγράφουν οι ανταποκριτές το χειροκρότημα της πρεμιέρας διήρκεσε 9 λεπτά! Οι stars Τίλντα Σουίντον και Τιμοτέ Σαλαμέ (που «έσκισαν» στο red carpet με το αμίμητο style τους) αλλά και οι συμπρωταγωνιστές τους Μπιλ Μάρει, Αντριεν Μπρόντι, Οουεν Γουίλσον, Μπενίτσιο ντελ Τόρο έγιναν δέκτες των πιο εγκωμιαστικών σχολίων.

Η άφιξή τους στην πρεμιέρα ήταν πάντως επεισοδιακή:

Το καστ έφθασε μέσα σε ένα μεγάλο και χρυσό λεωφορείο που το συνόδευε η γαλλική αστυνομία. Εκεί ο Αντερσον έβγαλε μια φωτογραφία με τους ηθοποιούς ενώ τόσο ο Σαλαμέ όσο και ο Γουίλσον έβγαζαν selfies, οι οποίες απαγορεύονται στους κανονισμούς του φεστιβάλ. Μετά το τέλος της προβολής η Σουίντον κόλλησε στην πλάτη του Σαλαμέ ένα χαρτί με το όνομά της.  Τα ευρωπαικά media βιάστηκαν να τους βαφτίσουν το πιο cool ντουέτο της διοργάνωσης υμνώντας ταυτόχρονα το θεαματικά εναλλακτικό ντύσιμό τους. Συγκεκριμένα, η 60χρονη, πανύψηλη λονδρέζα Τίλντα φορούσε ένα σύνολο με εκτυφλωτικές μονοχρωμίες του αγαπημένου της οίκου  Haider Ackermann, με τσαλακωμένα, αρτίστικα γάντια σε χρυσό, ενώ ο 25χρονος νεουορκέζος Τιμοτέ έλαμπε με ασημένιο κοστούμι  Tom Ford  που σε κάθε του κίνηση προκαλούσε ιριδισμούς. Τα παπούτσια του ήταν κατάλευκα. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View