Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ξεκινούν θερινές σινε-προβολές από την ΚΝΕ Αχαΐας με ελεύθερη είσοδο

Ξεκινούν θερινές σινε-προβολές από την Κ...

Στο Λαικό Θετράκι της Γερμανού, το βράδυ της Δευτέρας 5/7/2021 στις 21.30

Απόψε, Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021, στις 9.30 το βράδυ, ξεκινούν στο Λαϊκό Δημοτικό Θεατράκι στην οδό Γερμανού και Ηλείας, στην άνω πόλη της Πάτρας οι φετινές προβολές του θερινού σινεμά της ΚΝΕ με ελεύθερη είσοδο. Όπως διαβάσαμε στο σάιτ του 902.gr, εδώ και μέρες ο χώρος προετοιμάζεται και η πόλη στολίζεται με το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου για να υποδεχθεί δεκάδες νέους εργαζόμενους, ανέργους, νέα ζευγάρια, φοιτητές και μαθητές.

Η έναρξη γίνεται απόψε με μία επιτυχημένη ταινία κινουμένων σχεδίων για παιδιά, παραγωγής του 2012, το φιλμ «Λόραξ» σκηνοθεσία Κρις Ρενό, Κάιλ Μπάλντα, διάρκειας 86 λεπτών.

Ένα 12χρονο αγόρι που ζει στη Θνίντβιλ, μια πόλη όπου όλα είναι πλαστικά, αναζητά το μοναδικό πράγμα με το οποίο μπορεί να γοητεύσει το κορίτσι που αγαπά: ένα αληθινό δέντρο.

Η Τοπική Οργάνωση Αχαΐας της ΚΝΕ ανοίγει λοιπόν τις πύλες του θερινού σινεμά, με ένα πλούσιο πρόγραμμα για το καλοκαίρι, για δωρεάν πρόσβαση στον κινηματογράφο!

Το πρόγραμμα απ’ όσο είδαμε περιλαμβάνει έως και τις 4 Αυγούστου 2021, 13 ταινίες ανάμεσα στις οποίες είναι και τα Οσκαρικά «Παράσιτα» του 2019 από τη Νότιο Κορέα σε σκηνοθεσία Μπονγκ Τζουν-χο που έκαναν την έκπληξη στην απονομή των βραβείων Όσκαρ του 2020.

Ακόμα την Τετάρτη 7/7/2021 στις 21.30 θα παιχθεί στο Λαϊκό Δημοτικό Θεατράκι η κοινωνική ταινία με πρωταγωνιστή τον αξέχαστο Θανάση Βέγγο, «Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι» παραγωγής του 1980 σε σκηνοθεσία του Θόδωρου Μαραγκού όπου συμπρωταγωνιστούσαν η Άννα Μαντζουράνη και ο Ηλίας Λογοθέτης.

«Για 9η συνεχόμενη χρονιά και παίρνοντας υπόψη τις σημερινές δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο λαός και η νεολαία, επιδιώκουμε το θερινό σινεμά να αποτελέσει διέξοδο για το λαό της περιοχής και ιδιαίτερα τους νέους που τα βγάζουν δύσκολα πέρα, αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της κρίσης και της πανδημίας», όπως αναφέρει η Τοπική Οργάνωση της ΚΝΕ Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture