Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι θα προβάλλει το θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο από την 1η έως και τις 7 Ιουλίου 2021

Τι θα προβάλλει το θερινό σινε-Κάστρο στ...

Θα παιχθούν η Οσκαρική "Υποσχόμενη Νέα Γυναίκα" με την Κάρει Μάλιγκαν και μετά το ρομάντχο "Monday" με τον Σεμπάστιαν Σταν

Στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο από την Πέμπτη 1/7 έως και την Κυριακή 4/7/2021 στις 21.45, όπως ήδη έχουμε γράψει, θα προβληθεί η ταινία «Υποσχόμενη Νέα Γυναίκα – Promising Young Woman» που έχει τιμηθεί με το βραβείο Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου στη φετινή απονομή του περασμένου Απριλίου.

Πρόκειται για κοινωνική ταινία με κάποια στοιχεία θρίλερ, παραγωγής 2020 και διάρκειας 117 λεπτών.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι της Έμεραλντ Φένελ και εκτός της Κάρεϊ Μάλιγκαν που πρωταγωνιστεί και προτάθηκε για το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου, παίζουν οι Μπο Μπέρναμ, Άλισον Μπρι, Κόνι Μπρίτον, Άνταμ Μπρόντι.

Το τραυματικό παρελθόν της μοναχικής Κέισι θα έρθει στην επιφάνεια όταν συναντήσει τους παλιούς συμφοιτητές της, οι οποίοι την ανάγκασαν να εγκαταλείψει τις σπουδές της στην ιατρική. Το φιλμ έχει φτάσει μέχρι στιγμής σε περίπου 2 εβδομάδες προβολής στη χώρα μας τα 13.000 εισιτήρια.

Aπό την Δευτέρα 5/7 έως και την Τετάρτη 7/7/2021 στις 21.45 θα προβληθεί η ταινία «Μonday».

Κομεντί Αγγλο-ελληνικο-αμερικανικής παραγωγής 2020 και διάρκειας 116 λεπτών.

Σκηνοθεσία: Αργύρης Παπαδημητρόπουλος.

Παίζουν οι: Σεμπάστιαν Σταν, Ντενίζ Γκαφ, Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Το Monday είναι ένα τρυφερό, ρομαντικό και γλυκόπικρο δράμα χαρακτήρων, που εξιστορεί τον ξέφρενο και μετωπικό έρωτα ανάμεσα στον Mickey (στο ρόλο ο διεθνής σταρ Sebastian Stan, διάσημος από τις ταινίες της Μάρβελ) και στην Chloe (Denise Gough) στην καρδιά της καλοκαιρινής Αθήνας.

Η ενστικτώδης έλξη, ο αυθορμητισμός του φλερτ και η παραζάλη της ερωτικής νύχτας στην πόλη μια υποσχόμενη Παρασκευή, αναπόφευκτα θα συγκρουστούν με την πραγματικότητα και τους συμβιβασμούς της συμβίωσης. Όπως το hangover μιας Δευτέρας που μοιραία ακολουθεί ένα ξέφρενο σαββατοκύριακο. Η παραμονή της Chloe στην Αθήνα πλησιάζει στο τέλος της. Ωστόσο η γνωριμία της με τον γοητευτικό Mickey την ωθεί να εγκαταλείψει την καριέρα της στην Αμερική και να προτιμήσει τη άγρια φωτογένεια της Αθήνας.

Από τα στενά του ιστορικού κέντρου, μέχρι τα καλοκαιρινά bar των ελληνικών νησιών και από εκεί στα πάρτι και στην ατμοσφαιρική και πολυπολιτισμική Κυψέλη, το Monday του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου περιγράφει την ερωτική διάθεση και τα συναισθηματικά αδιέξοδα των ηρώων της, σε ένα αστικό road movie που κάνει κύκλους ανάμεσα στη Φωκίωνος Νέγρη και την πλατεία Συντάγματος.

Το «Monday», αξίζει να σημειωθεί πως στο ντεμπούτο του στις αίθουσες την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 τα πήγε πολύ καλά κόβοντας σε 17 αίθουσες στην Αθήνα και άλλες 2 στην υπόλοιπη Ελλάδα, 6.465 εισιτήρια.

ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ,  ΤΗΛ. 2610994765.

www.cinekastro.wordpress.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture