Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι θα προβάλλει το θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο από 24 Ιουνίου έως και 4 Ιουλίου 2021

Τι θα προβάλλει το θερινό σινε-Κάστρο στ...

Φέρνει το νέο "Fast & Furious", το νέο ανιμέισον φιλμ "Soul" της Pixar που τιμήθηκε με 2 Όσκαρ και την "Υποσχόμενη Νέα Γυναίκα" που κέρδισε το Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου

Το πρόγραμμα του θερινού σινε-Κάστρο στο Ρίο για τις επόμενες μέρες ανακοινώθηκε και μας φέρνει 3 νέες ταινίες. Πιο συγκεκριμένα από την Πέμπτη 24/6 έως και την Κυριακή 27/6/2021 με ώρα έναρξης 21:45 θα προβάλλεται η περιπέτεια «Fast & Furious 9: Οι Μαχητές των Δρόμων 9», παραγωγής 2021 και διάρκειας 145 λεπτών.

Η σκηνοθεσία είναι του Τζάστιν Λιν και παίζουν οι: Βιν Ντίζελ, Σαρλίζ Θερόν, Τζον Σένα, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ταϊρίζ Γκίμπσον.

Ο Ντομ έρχεται αντιμέτωπος με τον μικρότερο αδελφό του Τζέικομπ, ο οποίος προσπαθεί να αποκτήσει μια πολύτιμη για το μέλλον της ανθρωπότητας ηλεκτρονική συσκευή.

Το φιλμ που προβάλλεται ήδη σε Αθήνα και αλλού, ξεκίνησε με κοντά 21.000 εισιτήρια σε 51 αίθουσες πανελλαδικά το 4ήμερο της πρεμιέρας του, (17-21/6/2021). Διανομή από την Tulip.

Aπό τη Δευτέρα 28/6 έως και την Τετάρτη 30/6/2021 στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο θα παίζεται στις 21.15 το παιδικό φιλμ της Pixar, «Soul».

Η Animation ταινία Αμερικανικής παραγωγής 2020 και διάρκειας 100 λεπτών, σε σκηνοθεσία Πιτ Ντόκτερ, Κεμπ Πάουερς, τιμήθηκε στα φετινά Όσκαρ τον περασμένο Απρίλιο με 2 βραβεία, καλύτερης ταινίας animation και καλύτερης μουσικής (Trent Reznor, Atticus Ross, Jon Batiste). Ο Χρήστος Μήτσης στο περιοδικό Αθηνόραμα έγραψε τα εξής:

Το μαγικό άγγιγμα της Pixar μετατρέπει μια απλή ιστορία δεύτερης ευκαιρίας σε ένα διασκεδαστικότατο σινε-ταξίδι στην ανθρώπινη επιθυμία.

Ο Τζο είναι δάσκαλος μουσικής στο γυμνάσιο, πάθος του όμως είναι η τζαζ. Έτοιμος να δοκιμαστεί ως μέλος μιας περιζήτητης μπάντας, θα πέσει θύμα ατυχήματος και θα βρεθεί παγιδευμένος ανάμεσα σ’ αυτήν και την επόμενη ζωή.

Στο πρωτότυπο φιλμ στα αγγλικά, ακούγονται οι Jamie Foxx, Tina Fey, Graham Norton, Rachel House, Alice Braga, Richard Ayoade, Phylicia Rashad, Donnell Rawlings, Questlove και η Angela Bassett.

Το «Soul» έκανε εισπράξεις παγκοσμίως κοντά στα 120 εκατ. δολάρια. Στη χώρα μας σε 5 εβδομάδες προβολής έχει πλησιάσει τα 20.000 εισιτήρια. Διανομή: Feelgood Entertainment.

Τέλος από την Πέμπτη 1/7 έως και την Κυριακή 4/7/2021 στις 21.45 θα παίζεται η κοινωνική ταινία με στοιχεία θρίλερ και σάτιρας «Υποσχόμενη Νέα Γυναίκα - Promising Young Woman».

Διάρκεια: 117 λεπτά.

Αμερικανοαγγλική ταινία, σε σκηνοθεσία της Έμεραλντ Φένελ με την Κάρεϊ Μάλιγκαν και τους Μπο Μπέρναμ, Άλισον Μπρι, Κόνι Μπρίτον, Άνταμ Μπρόντι, Kρίστοφερ Μιντς-Πλανς, Κλάνσι Μπράουν, κ.α.

Το τραυματικό παρελθόν της μοναχικής Κέισι θα έρθει στην επιφάνεια όταν συναντήσει τους παλιούς συμφοιτητές της, οι οποίοι την ανάγκασαν να εγκαταλείψει τις σπουδές της στην ιατρική.

Το φιλμ που ήδη ξεκίνησε την πορεία του στα Αθηναϊκά σινεμά και έκοψε σε 18 αίθουσες (16 Αθήνα και σε άλλες 2 πανελλαδικά) 8.000 εισιτήρια το 5νθήμερο (17-21/6), τιμήθηκε με το Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου ενώ διεκδίκησε και τα Όσκαρ καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, α’ γυναικείου ρόλου για την Κάρει Μάλιγκαν και μοντάζ.  Διανομή από την Σπέντζος Φιλμ.

ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ 

ΤΗΛ. 2610994765

www.cinekastro.wordpress.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture