Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι προβάλλει το θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο έως και την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Τι προβάλλει το θερινό σινε-Κάστρο στο Ρ...

Ξεκινούν και 2 προβολές, με την πρώτη στις 21.00 και τη 2η στις 22.45, την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο

Το πρόγραμμα προβολών της τρέχουσας εβδομάδας στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο ανακοινώθηκε και έως την Πέμπτη 17/6/2021 περιλαμβάνει την ταινία τρόμου «Ένα Ήσυχο Μέρος 2» του Τζον Κραζίνσκι στις 21.30.

Διάρκεια: 97 λεπτά.

Παίζουν οι: Έμιλι Μπλαντ, Μίλισεντ Σίμοντς, Νόα Τζουπ, Κίλιαν Μέρφι.

Τα εναπομείναντα μέλη της οικογένειας Άμποτ αναζητούν πάση θυσία νέο καταφύγιο και πιθανούς συμμάχους για να επιβιώσουν απέναντι στα δολοφονικά εξωγήινα πλάσματα που έχουν κατακλύσει τον κόσμο.

Η ταινία έχει κάνει εμπορική επιτυχία και οι εισπράξεις της έχουν φτάσει τα σχεδόν 200 εκατ. δολάρια παγκοσμίως, από τα οποία τα 109 προέρχονται από το Αμερικάνικο box office. Στη χώρα μας, η ταινία σε περίπου 2 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει πανελλαδικά τα 10.000 εισιτήρια.

Την Παρασκευή 18/6 στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο θα έχουμε 2 προβολές. Στην προβολή των 21.00 θα παίζεται η παιδική ανιμέισον ταινία «Οι Κρουντς 2: Νέα Εποχή», διάρκειας 95 λεπτών.

Σκηνοθεσία Τζόελ Κρόφορν.

Η προϊστορική οικογένεια των Κρουντς συνεχίζει να αναζητά ασφαλή κατοικία, φτάνοντας σ’ έναν ειδυλλιακό, περιφραγμένο παράδεισο. Μόνο που μια άλλη οικογένεια κατοικεί ήδη εκεί: οι Προχώβιοι.

Στην προβολή των 22:45 συνεχίζεται το φιλμ τρόμου «Ένα Ήσυχο Μέρος 2» του Τζον Κραζίνσκι.

Το Σάββατο 19/6 και την Κυριακή 20/6/2021 επίσης έχουν προγραμματιστεί από 2 προβολές.  

Στις 21:00 θα παιχθεί η παιδική ανιμέισον ταινία «Οι Κρουντς 2: Νέα Εποχή» και στις 22:45 η Ελληνική κοινωνικοδραματική ταινία «Πρόστιμο» παραγωγής 2020 και διάρκειας 101 λεπτών.

Σκηνοθεσία: Φωκίων Μπόγρης με τους: Βαγγέλη Ευαγγελινό, Στάθη Σταμουλακάτο, Μαρία Μπαλούτσου, Βασίλη Αναστασίου και Βαγγέλη Μουρίκη.

Μικροντίλερ που μπλέκεται στον κόσμο της νύχτας, ο Βαγγέλης θέλει να ξεκόψει, αλλά οι οικονομικές και οικογενειακές υποχρεώσεις του τον παρασύρουν όλο και βαθύτερα.

*Το «Πρόστιμο» το έχουν δει σε 3 εβδομάδες προβολής πανελλαδικά περισσότεροι από 9.000 θεατές. Όσο για τους «Κρουντς 2: Νέα Εποχή» σε 2 εβδομάδες ξεπέρασαν τα 10.200 εισιτήρια πανελλαδικά.

Aπό τη Δευτέρα 21/6 έως και την Τετάρτη 23/6 στις 21.30 θα προβληθεί η Γαλλογερμανική ταινία μυστηρίου «Seules Les Betes – Μόνο Αυτοί Είδαν το Δολοφόνο» σε σκηνοθεσία: Ντομινίκ Μολ.

Σενάριο: Ζιλ Μαρσάντ, Ντομινίκ Μολ

Φωτογραφία: Παρίκ Γκιρινγκελί

Μοντάζ: Λοράν Ρουάν.

Μουσική: Μπενεντίκτ Σίφερ

Πρωταγωνιστούν οι: Ντενίς Μενοσέτ, Λορ Καλαμί, Νταμιέν Μπονάρ.

Διάρκεια: 119 λεπτά

Ένα αστυνομικό μυστήριο που τρυπώνει κάτω από το δέρμα, σε μια ταινία που δεν εξαντλείται σε αυτό. Ένα καλοκουρδισμενο παζλ χαρακτήρων και συμπτώσεων που αποκαλύπτουν την δύναμη της τύχης, τις επιπτώσεις των πράξεών μας, τις βαθιές μας επιθυμίες και τις συνέπειές τους.

Η ταινία ξεκινάει σαν ψυχολογικό θρίλερ και μεγεθύνεται σε ένα φιλόδοξο πολιτικοκοινωνικό δράμα, έγραψε το περιοδικό Αθηνόραμα.

ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ: ΤΗΛ 2610 994765.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture