Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τη λαμπερή πρεμιέρα του φιλμ "Monday" στο cine Θησείον

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τη λαμπερή πρεμιέρα του φ...

Παρέστη και ο Υφυπουργός σύγχρονου πολιτισμού Ν. Γιατρομανωλάκης - Την ταινία την περιμένουμε τον Ιούλιο και στην Πάτρα

Άνθρωποι του κινηματογράφου, εκλεκτοί προσκεκλημένοι, ηθοποιοί, παραγωγοί και φίλοι και εκπρόσωποι από το χώρο της πολιτικής έδωσαν το παρών στην πρώτη μεγάλη πρεμιέρα ελληνικής ταινίας μετά από πολύ καιρό.

Η επίσημη πρεμιέρα του «Monday» στο μαγευτικό cine Θησείον διεξήχθη σε εξαιρετικά ζεστή ατμόσφαιρα την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 το βράδυ και οι συντελεστές του φιλμ εισέπραξαν ένα αποθεωτικό χειροκρότημα - ιδανική επιβράβευση για μια ταινία που έχει τη δύναμη να ξαναφέρει τους θεατές στο σινεμά και να μας θυμίσει τη ζωή, τα πάρτι, τους έρωτες, το χορό και τα δράματα, πριν την ανάπαυλα της πανδημίας, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Tulip.

Οι εκατοντάδες θεατές καταχειροκρότησαν την πολυαναμενόμενη ταινία του σκηνοθέτη Αργύρη Παπαδημητρόπουλου και υποδέχθηκαν με θέρμη την πιο δυνατή ερωτική ιστορία που θα κοσμήσει τη μεγάλη οθόνη το φετινό καλοκαίρι.

Στην πρεμιέρα βρέθηκαν ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου όπως ο Γιάννης Στάνκογλου, η Θέμις Μπαζάκα, η Αιγιώτισσα ηθοποιός Μαρία Καλλιμάνη, η Βάσω Καβαλιεράτου, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, η Σοφία Κόκκαλη και φυσικά ο Γιώργος Πυρπασόπουλος που έχει έναν από τους βασικούς ρόλους στην ταινία.

Με την παρουσία τους τίμησαν την προβολή η συγγραφέας Λένα Διβάνη, ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος και ο σκηνοθέτης Σύλλας Τζουμέρκας που κρατάει έναν ρόλο-έκπληξη στην ταινία που να σημειώσουμε πως έχει εξασφαλίσει και διεθνή διανομή σε μεγάλες αγορές όπως των ΗΠΑ.

Δίπλα τους βρέθηκαν άνθρωποι της πολιτικής όπως ο Υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο Λεωνίδας Χριστόπουλος Γ.Γ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών και ο πρώην Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος.

Στην πρεμιέρα της ταινίας, συμπαραγωγής Cosmote TV, έδωσε το «παρών» και ο επικεφαλής της Cosmote TV Δημήτρης Μιχαλάκης.

Την προβολή προλόγισε ο πρόεδρος της Faliro House, Χρήστος Β. Κωνσταντακόπουλος ενώ μετά μίλησε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, ο οποίος με πηγαίο χιούμορ και καλή διάθεση ευχαρίστησε τους κοντινούς συνεργάτες, τους ηθοποιούς του και όσους τον βοήθησαν με το ταλέντο και τον ζήλο τους στο όραμά του.

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης, ύμνησε την αξία της συνεργασίας, για μια παραγωγή που χρειάστηκε αρκετό χρόνο και κόπο ώστε να φτάσει στην τελική του μορφή την οποία θα απολαύσουμε στους κινηματογράφους.

Η συνέχεια ανήκε στην απαστράπτουσα πρωταγωνίστρια της ταινίας Ντενίζ Γκοφ, η οποία ήρθε στην Αθήνα ειδικά για την πρεμιέρα. Η Ντενίζ ευχαρίστησε με τον κομψό της τρόπο τους δημιουργούς του φιλμ και έδωσε τον δικό της χαιρετισμό σε όσους παρευρέθηκαν στην προβολή, μιλώντας και στα ελληνικά!

Σύμμαχος στην πρεμιέρα, ο υπέροχος καλοκαιρινός καιρός και η κοινή αίσθηση ευγνωμοσύνης που όλοι παρευρίσκονται σε μια πολυπόθητη πρεμιέρα ύστερα από καιρό· και μάλιστα με την καλύτερη δυνατή ταινία η οποία απέδειξε ότι έχει τη δύναμη να χωρέσει όλους τους θεατές σε μια μεγάλη κινηματογραφική αγκαλιά.

Οι παρευρισκόμενοι δροσίστηκαν με προϊόντα Βίκος.

Στο φιλμ πρωταγωνιστεί ο σούπερ σταρ πλέον του κινηματογράφου Σεμπάστιαν Σταν, γνώριμος του κοινού μέσα από τις ταινίες της Μάρβελ, όπως ο «Captain America, Ο Στρατιώτης του Χειμώνα» των αδελφών Ρούσο.

Οι φωτ. από τη βραδιά της πρεμιέρας στο σινε Θησείον μας εστάλησαν από την εταιρεία Tulip.

Η ταινία “Monday” ξεκίνησε ήδη να προβάλλεται στις Αθηναικές θερινές αίθουσες από την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 και το επόμενο διάστημα την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture