Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

«Δημιουργηθέν εν Πάτραις», το επετειακό πουκάμισο της DUR που αγαπήσαμε

«Δημιουργηθέν εν Πάτραις», το επετειακό ...

Η πατρινή εταιρεία ανασύρει την έννοια της Ελληνικότητας και συνοψίζει με απλό τρόπο όλα τα στοιχεία της ενδυμασίας των ηρώων του 1821 στην εν λόγω δημιουργία της

Ο εορτασμός των 200 χρόνων της απελευθέρωσης της Ελλάδας, για το πατρινό brand ανδρικής ένδυσης DUR, αποτελεί αφορμή για τη δημιουργία ενός εξαιρετικού σχεδιασμού και ραφής σύγχρονου πουκαμίσου που συνοψίζει με απλό τρόπο όλα τα στοιχεία της ενδυμασίας των ηρώων του 1821, με την υπογραφή της Διευθύντριας Δημιουργικού της εταιρείας Μαρίνας Δούρου. Κυριαρχία του αγνού λευκού από μαλακή ποπλίνα. Αναπαράσταση της φερμέλης – γιλέκου μονόπαντα, από σταθερό μπλε βαμβακερό cotton – twill. Αναφορά στο φάριο – καπέλο του Εύζωνα, με το κόκκινο ανεξίτηλο κολάρο, που ακολουθείται από φούντες μεταξοτυπία στο ύφασμα. Ιδιαίτερη και η συσκευασία του πουκαμίσου με την χαρακτηριστική επισήμανση «Δημιουργηθέν εν Πάτραις».

Η DUR με την ιστορία των 60 ετών ανασύρει την ελληνικότητα στις συνήθειές της και μας εύχεται καλό καλοκαίρι με τη συλλογή “RELEASE”  που δημιουργήθηκε σε μια ιδιαίτερη συγκυρία, συνδέοντας την επέτειο της Εθνικής Εορτής με τη λαχτάρα των σύγχρονων κοινωνιών να διώξουν τα «δεσμά» της πανδημίας και τους περιορισμούς που έχει φέρει, ενώ παράλληλα συμβολίζει το νέο ξεκίνημα ζωής κάνοντας αφετηρία την προτεραιότητα στην ελεύθερη στυλιστική έκφραση. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View