Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το "Toy Story 4" και το "Παιδί και το Δελφίνι" θα προβληθούν στο Αίγιο

Το "Toy Story 4" και το "...

Στις 25 και 26 Ιουνίου 2021 αντίστοιχα

Το Υπαίθριο θέατρο «Γεώργιος Παππάς» στο γειτονικό Αίγιο συνεχίζει τις καλοκαιρινές του προβολές, με δύο εμβληματικές ταινίες οι οποίες θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον απαιτητικότερο θεατή.

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 στις 21.30 θα προβληθεί το φιλμ ανιμέισον της Pixar, “Toy Story 4” σε σκηνοθεσία Τζος Κούλει. Το τελευταίο μέχρι στιγμής επεισόδιο του πολυαγαπημένου franchise, παραγωγής 2019, έρχεται στο Υπαίθριο θέατρο Γιώργος Παππάς, με πολλούς παλιούς, αλλά και νέους χαρακτήρες. Ο Γούντυ, ο Μπαζ, αλλά και τα υπόλοιπα παιχνίδια θα ζήσουν μία συναρπαστική περιπέτεια πέρα από κάθε φαντασία. Μην το χάσετε!

Όσο για το Σάββατο 26 Ιουνίου στις 21.30, σειρά θα έχει το θρυλικό φιλμ «Το παιδί και το Δελφίνι» σε σκηνοθεσία Ζαν Νεγκουλέσκο, παραγωγής 1957. Η εμβληματική Σοφία Λόρεν καταδύεται στα γαλαζοπράσινα νερά του Αργοσαρωνικού, αναζητώντας ένα πολύτιμο και πανάρχαιο θησαυρό. Η πρώτη Αμερικάνικη παραγωγή που γυρίστηκε ποτέ στον Ελλαδικό χώρο, η οποία γνωστοποίησε στα πέρατα της οικουμένης το "τι είναι αυτό που το λένε αγάπη", αποτελεί για περισσότερο από έξι δεκαετίες, μία απαστράπτουσα και άκρως καλοκαιρινή κινηματογραφική εμπειρία.

Γενική είσοδος 3 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture