Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Χέιλι και Τζάστιν Μπίμπερ τόλμησαν cutout dress και Nike sneakers στο γαλλικό προεδρικό μέγαρο

Χέιλι και Τζάστιν Μπίμπερ τόλμησαν cutou...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το αγαπημένο ζευγαράκι της Αμερικής, συνεπές στο βεστιάριό του, συζήτησε με τους Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν

Όχι, δεν άλλαξαν τις ενδυματολογικές τους συνήθειες ο 27χρονος καναδοαμερικανός super star της pop r&b Τζάστιν Μπίμπερ και η 24χρονη σύζυγός του, γνωστό μοντέλο Χέιλι Μπίμπερ επειδή θα συναντούσαν το Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και τη σύζυγό του Μπριζίτ. Εκείνος επέλεξε μεν κοστούμι, αλλά επέμεινε στις χαλαρές γραμμές που αγαπάει, στην χοντρή αλυσίδα στο λαιμό και στα πολύχρωμα sneakers της Nike. Εκείνη δεν θέλησε να στερηθεί το sexy style που την αντιπροσωπεύει. Εστω κι αν το φόρεμά της θεωρήθηκε πολύ τολμηρό για την περίσταση, η στενή του γραμμή και το «ήσυχο» μπεζ χρώμα «κάλυψαν» κάπως την cutout λεπτομέρεια, που άφηνε γυμνή τη μέση, αλλά και την έξω πλάτη. Τα ευρωπαικά media έκριναν πάντως το dresscode του διάσημου ζευγαριού απρόσμενο.

 Συγκεκριμένα η Χέιλι διάλεξε φόρεμα LaQuan Smith και ψηλοτάκουνα πέδιλα Femme Los Angeles,  στην ίδια ουδέτερη απόχρωση. Παντρεύτηκε τον Τζάστιν  το Σεπτέμβριο του 2018 και το ίντερνετ είναι γεμάτο από τις δηλώσεις αγάπης του ενός προς τον άλλο.

Όπως έγινε γνωστό, η προεδρική συνάντηση έγινε τη Δευτέρα καθώς ο τραγουδιστής  ζήτησε να συναντηθεί με τον Γάλλο Πρόεδρο. Όπως έγινε γνωστό, η συνάντηση έγινε τη Δευτέρα  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, 21η Ιουνίου. Μάλιστα, συζήτησαν για θέματα που αφορούν στη νεολαία. Το νεαρό ζευγάρι τις τελευταίςς ημέρες βρίσκεται στο Παρίσι και μάλιστα απόλαυσε δείπνο στο γνωστό εστιατόριο «Le Stresa» στο Παρίσι. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View