Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Oλίβια Παλέρμο υποκλινόμαστε: Black & White princess στο Νew York gala του Βοτανικού Κήπου

Oλίβια Παλέρμο υποκλινόμαστε: Black &...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H μικροσκοπική style icon ήταν η πλέον καλοντυμένη και με εκπληκτικό μακιγιάζ στο επίσημο event που επανέφερε το «black tie» στην κοσμική ζωή των νεουορκέζων

Τα φλας άστραψαν στο πολυαναμενόμενο Votanical Garden Gala καθώς η λεγόμενη high society συγκεντρώθηκε «φορώντας τα καλά της» μετά από καιρό. Τα «black tie» events είχαν εξαφανιστεί από τη Νέα Υόρκη λόγω της πανδημίας και επιτέλους δόθηκε η αφορμή να υλοποιηθεί έστω και καθυστερημένα ένα λαμπερό ραντεβού της άνοιξης. Με τη χορηγό σαμπάνια Veuve Clicquot La Grande Dame έγινε κοκτέιλ πάρτι με τις Κάρλι Κλος, Τζόντι Τέρνερ- Σμιθ, Αλεκ Γουέκ να περιφέρονται ως guest stars, ενώ ακολούθησε η βραδινή εκδήλωση που σημείωσε μεγάλη επιτυχία μαζεύοντας ποσό 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Βοτανικού Κήπου. Μην ξεχνάτε πως αυτό το διάστημα φιλοξενείται εκεί η 92χρονη πλέον γιαπωνέζα εικαστικός Yayoi Kusama, μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και διάσημες καλλιτεχνικές μορφές της υφηλίου, έχοντας τοποθετήσει υπαίθρια έργα της με τίτλο «Kusama: Cosmic Nature».

 Στο gala πάντως ούτε η Μπρουκ Σίλντς, ούτε η Νίκι Χίλτον, ούτε ο κούκλος παίκτης πόλο (και μοντέλο του Ralph Lauren) Νάτσο Φιγκέρας, ούτε οι κυρίες της οικογένειας Fendi έκλεψαν ενδυματολογικά τις εντυπώσεις. Η μικροσκοπική Ολίβια Παλέρμο ήταν η πιο αστραφτερή και κομψότερη όλων, με ρομαντικό φόρεμα Giambattista Valli στον αλάθητο και διαχρονικό συνδυασμό λευκού- μαύρου. Κεντημένο με παγιέτες και σε αμπίρ γραμμή, ήταν γεμάτο βολάν με λευκά γαρνιρίσματα από το στήθος και κάτω.

Το beauty look με πολύ έντονο eyeliner και ροζ χείλη αλλά και αριστοκρατική poly tail στα μαλλιά συμπλήρωνε την υποδειγματική εμφάνιση. Αλλωστε όλα τα outfits της Παλέρμο έχουν μια φινετσάτη, κοριτσίστικη αύρα καθώς η πασίγνωστη influencer δεν αγχώνεται να δείχνει sexy. Στο πλευρό της ο ωραίος σύζυγός της Γιοχάνες, μοντέλο από τη Γερμανία, με το απαραίτητο σμόκιν.

«Παιδί» της tv και πρώην συνεργάτιδα της Diane Von Furstenberg, η 34χρονη Ολίβια έχει γίνει εξώφυλλο σε κορυφαία περιοδικά μόδας και χάρη στο αλάθητο προσωπικό της στυλ λάμπει συχνά front row και συνεργάζεται με διάφορα brands σε διαφημίσεις και σχεδιασμό συλλογών. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View