Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ολοι μιλούν για το eco skater look της sexy μανούλας Εμιλι Ραταζκόβσκι

Ολοι μιλούν για το eco skater look της s...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με jeans Prada και τσαντάκι JW Pei συνδύασε πολλές τάσεις, επιμένοντας στο νεανικό street style με οικολογική συνείδηση

Kλείνει τα 30, αλλά μοιάζει με 18χρονη. Ο γιος της είναι μόλις τριών μηνών αλλά το σώμα της αψεγάδιαστο. Η αμερικανίδα beauty icon Εμιλι Ραταζκόβσκι, πασίγνωστο μοντέλο και ηθοποιός με θεσπέσιες αναλογίες, βγήκε ξανά στους δρόμους της Νέας Υόρκης ενθουσιάζοντας με τις στυλιστικές της επιδόσεις. Σαφώς επηρεασμένη από τη δεκαετία του ΄90 πέτυχε ένα πολύ νεανικό skater look όπου συναντήθηκαν  διαφορετικά fashion trends μαζί:

1. Το πάντρεμα denim με denim

2. H φετινή τάση των μικροσκοπικών τοπ που παραπέμπουν σε εσώρουχο. (Λέγονται bralette ή denim bra και μπορείτε να τα φορέσετε και πάνω από τι- σερτ, αν δεν θέλετε να δείξετε γυμνή κοιλιά).  

 3. Τα χαλαρά, ψηλόμεσα jeans που φαρδαίνουν κάτω στα πόδια

 4. Τα sneakers της καθημερινότητας που παραπέμπουν στην κουλτούρα των skaters όπως τα Vans

 5. To καπέλο τζόκει που έδειξε ο οίκος Celine

 6. Oι επιλογές labels που σέβονται το περιβάλλον

Συγκεκριμένα η Emrata, όπως την ξέρουν οι πολυπληθείς διαδικτυακοί της φίλοι, διάλεξε το και παντελόνι του ιταλικού οίκου Prada από μια ειδική σειρά υλικών από οργανικές φάρμες. Το logo της εταιρείας μπροστά είναι το σήμα κατατεθέν της παρουσίας του Raf Simons, ο οποίος ξανάκανε μόδα το διάσημο brand μέσα από την ιστορία των καινοτομιών του. Το οβάλ τσαντάκι με τις σούρες είναι JW Pei, μιας οικονομικής εταιρείας που εδρεύει στο Λος Αντζελες χρησιμοποιώντας αποκλειστικά vegan δέρμα και ανακυκλωμένο πλαστικό.

 

Θυμίζουμε ότι η Εμιλι γεννήθηκεστο Λονδίνο αλλά μεγάλωσε στο Σαν Ντιέγκο. Ο φωτογράφος πατέρας της ανέδειξε πρώτος το γυμνό κορμί της ώσπου να εμφανιστεί στα τεύχη του Sportes Illustrated την περίοδο 2014-2015. To ντεμπούτο της στις πασαρέλες, παρά το 1.70 ύψος της, έγινε στη Νέα Υόρκη για τον Marc Jacobs ώσπου να την ανακαλύψουν στο Παρίσι και το Μιλάνο. Η ταινία «Gone Girl» όπου φάνηκε το στήθος της πλάι στον Μπεν Αφλεκ την έκανε διάσημη. Φεμινίστρια, φιλόζωη και οικολόγος είναι μούσα της Kersastase και έχει μια δική της super sexy σειρά μαγιό για την οποία ποζάρει ως απόλυτα «καυτή» ύπαρξη, περήφανη για τη σεξουαλικότητά της.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View