Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

«Μιλτιάδης» και «Κωσταντής» με τρελό styling για την παράσταση «1821 η Επιθεώρηση»

«Μιλτιάδης» και «Κωσταντής» με τρελό sty...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Από τις 4/6 στο θέατρο Βεάκη τα δημοφιλέστερα ονόματα της tv σε μια λαμπερή σάτιρα των Καραντζά- Δεληβοριά

Πολύ κέφι και διάθεση παρωδίας προμηνύεται στην πολυαναμενόμενη παράσταση «1821 η Επιθεώρηση», την οποία, όπως έχουμε ξαναγράψει, θα υποδεχθεί η καλοκαιρινή Αθήνα στο θέατρο Βεάκη με συνδημιουργούς τον περιζήτητο  σκηνοθέτη Δημήτρη Καραντζά και το γνωστό τραγουδοποιό Φοίβο Δεληβοριά. Από τις 4 Ιουνίου  το  εκρηκτικό μουσικοθεατρικό θέαμα για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 θα διασκεδάσει το κοινό στο Βεάκειο Θέατρο σε παραγωγή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Δημοφιλείς πρωταγωνιστές με αναπάντεχες μεταμφιέσεις θα σατιρίσουν την εθνική μας ταυτότητα με χιούμορ και κριτική στάση απέναντι σε πρόσωπα και γεγονότα. Μιλάμε για πολύ αγαπημένα ονόματα συνδεδεμένα με την αυλαία αλλά και με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες όπως οι «Αγριες Μέλισσες» ή «Μουρμούρα». Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Eλένη Κοκκίδου, Νίκος Καραθάνος, Γιώργος Γάλλος, Γιάννης Νιάρρος, Γιάννης Κουκουράκης, Γιάννης Κλίνης θα εμφανιστούν πολύ διαφορετικοί. Στην παρουσίαση της παράστασης οι φωτογραφίες με το τρελό styling έκαναν μεγάλη εντύπωση. Ειδικά οι Γιώργος Γάλος και Γιάννης Κουκουράκης που έχουμε συνηθίσει σε δραματικά vintage looks στις «Αγριες Μέλισσες» κάνουν τη μεγάλη ανατροπή. Όπως δημοσιοποιήθηκε στο έργο θα παρελάσουν η  Γιάννα Αγγελοπούλου με ελληνοπρεπή couture,  η Εξαπατημένη υπουργός και  το εθνικό σύμβολο της Ρούλας Κορομηλά, που παρακολουθεί την «εθνική πρόταση γάμου» του Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή.

«Όταν έχεις μια θεματική επιθεώρηση που ακουμπάει και σε ένα τόσο ευαίσθητο υπόβαθρο όπως η Ιστορία ή τα εθνικά σύμβολα, διατρέχεις πολλούς κινδύνους να γίνεις φτηνός, εύκολα αποδομητικός, εύκολα καταγγελτικός. Πρέπει να ξέρεις τι βάζεις στη θέση του πράγματος που γκρεμίζεις ή κοροϊδεύεις» λέει ο Φοίβος. Αναμένεται και αναφορά σε Γιώργο Λάνθιμο, Γιάννη Οικονομίδη, Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Θα δούμε επίσης τον σπέσιαλιστ Τζόναθαν Όπουλο, ενώ ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης θα αναβιώσουν ένα διχασμό που διαρκεί μέχρι σήμερα. Τα ανατρεπτικά κείμενα υπογράφουν οι Γιάννης Αστερής, Λένα Κιτσοπούλου, Γλυκερία Μπασδέκη, Κώστας Μανιάτης, Κώστας Κωστάκος, Κέλλυ Παπαδοπούλου και Φοίβος Δεληβοριάς.

 *Αν βρεθείτε στην Αθήνα σπεύστε, θα διαρκέσει ως τα τέλη Ιουλίου. Μην ξεχνάτε σε μεγάλα κέφια ως αντίπαλον δέος θα είναι και ο Τάκης Ζαχαράτος στο Αλσος

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View