Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Το ελληνικό νυφικό της κυρίας Μπόρις Τζόνσον, με ενοίκιο 45 λίρες, αποθεώθηκε στον Τύπο

Το ελληνικό νυφικό της κυρίας Μπόρις Τζό...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με την υπογραφή του Χρήστου Κωσταρέλου ήταν η μεγάλη έκπληξη του μυστικού γάμου του βρετανού πρωθυπουργού

Ένα ακόμα ελληνικό όνομα που διαπρέπει στο διεθνές προσκήνιο της μόδας έγινε διάσημο λόγω του γάμου του 56χρονου βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον με την αγαπημένη του 33χρονη Κάρι Σίμοντς. Το αιθέριο boho chic νυφικό που έλαβε διθυραμβικές κριτικές στον Τύπο, είχε την υπογραφή του couturier Christos Costarellos που ειδικεύεται στις νυφικές και βραδινές δημιουργίες. Μάλιστα οι σειρές του φιγουράρουν σε Harrods, Harvey Nichols αλλά και στα κορυφαία και δημοφιλέστερα luxury fashion sites. Εντύπωση έκανε επίσης πως η νύφη, επειδή η γαμήλια τελετή στο Westminster Cathedral και το summer party στον κήπο της πρωθυπουργικής κατοικίας στη Downing Street κρατήθηκαν μυστικά, νοίκιασε το φόρεμα με μόλις 45 λίρες (από το MyWardrobeHQ) αν και αποτελεί ειδική παραγγελία για το net- a- porter όπου κοστίζει περίπου 3.300 ευρώ. Οι εικόνες των νεονύμφων μάλιστα οδήγησαν άμεσα σε sold out του ρούχου, όχι μόνο στο διαδίκτυο αλλά και σε αγγλικά καταστήματα. Η Daily Mail αποκάλεσε τη νύφη «νεράιδα» και το νυφικό «jaw dropping gown» κοινώς επειδή ήταν τόσο όμορφο το κοιτούσες και σου …έφευγε το σαγόνι. Πολλά media επισήμαναν πως η Κάρι αιφνιδίασε επειδή δεν διάλεξε bridal dress Βρετανού designer αλλά και επειδή απέφυγε οτιδήποτε μεγαλοπρεπές. Φάνταζε σχεδόν άβαφη και είχε ένα άνθινο στεφάνι στα μακριά της μαλλιά.

Το νυφικό του Χρήστου Κωσταρέλλου ήταν από ιβουάρ μεταξωτή διαφάνεια, κεντημένο με ρομαντικές ανθοσυνθέσεις και «κοφτές αζούρ» γραμμώσεις. Η γραμμή του ήταν φολκλόρ με μακριά μανίκια, τα οποία έχουν εξελιχθεί σε μεγάλο trend στις νύφες των τελευταίων ετών. Η δημοσιοποίησή του οφείλεται στους ακολούθους του υπουργού Εξωτερικών της Μ. Βρετανίας, Τζέιμς Κλέβερλι, που δημοσίευσαν στον λογαριασμό του στο Twitter την πιο ξέγνοιαστη φωτογραφία του ζευγαριού στην ευτυχισμένη τους στιγμή. Ο Μπόρις Τζόνσον είναι ο πρώτος που παντρεύεται στην πρωθυπουργική κατοικία μετά από 199 χρόνια.

Ποιός είναι ο Christos Costarellos

 

Γενικότερα πάντως ο ελληνας δημιουργός αρέσκεται στα αέρινα νυφικά με hippie πινελιές. Ο Χρήστος Κωσταρέλος γεννήθηκε στο Ντύσελντορφ της Γερµανίας και η πρώτη του επαφή µε τον κόσμο της μόδας έγινε σε νεαρή ηλικία νωρίς καθώς και οι δύο γονείς του εργάζονταν σε αυτό τον τομέα. Σπούδασε σχέδιο µόδας στη Σχολή ∆ηµητρέλη (Θεσσαλονίκη) και αργότερα ολοκλήρωσε τις σπουδές του µε πτυχίο Ενδυµατολογίας στο London College of Fashion (Αγγλία). Το 1998, για πρώτη φορά λανσάρει την προσωπική συλλογή του και κατά τη διάρκεια των 14 χρόνων που ακολούθησαν εδραιώνεται στην ελληνική και διεθνή αγορά ο Οίκος Christos Costarellos. Πάντα με απίστευτη αφοσίωση στην δεξιοτεχνία και την απαιτητική τεχνική του moulage και της υψηλής ραπτικής, συγκρίνεται με μια ρομαντική κατηγορία labels όπως Self Portrait, Galvan κ.α. Άνοιξε το πρώτο κατάστημά του στην Ελλάδα το 1998 και πάντα τα νυφικά του ήταν έργα τέχνης, καθώς δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες και στο ονειρικό στοιχείο.

 

Δείτε φωτογραφίες και από άλλα χαρακτηριστικά νυφικά του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View