Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Κίτι Σπένσερ: Είναι η Ανοιξη σε ολάνθιστους βρετανικούς αγρούς με Dolce e Gabbana

 Κίτι Σπένσερ: Είναι η Ανοιξη σε ολάνθισ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η φωτογράφιση της 30χρονης καλλονής αριστοκράτισσας στο Town & Country είναι πραγματικά εκθαμβωτική

Το «μπαμ» με την πανέμορφη Lady Kitty Spencer έγινε με το κεντημένο Dolce e Gabbana πράσινο φόρεμα στο γάμο της Μέγκαν και του Χάρι. Οι θαυμαστές της στο Instagram αυξήθηκαν από 37οοο σε μισό εκατομμύριο μέσα σε μια μέρα, επισημαίνει το περιοδικό Town & Country, για το οποίο φωτογραφήθηκε σαν την Ανοιξη, με φόντο λουλουδένιες εξοχές και παραμυθένιους πύργους. «Hello Kitty! Meet the next Spencer Style Icon» αναγράφεται στο εξώφυλλο του Μαίου, το οποίο βέβαια υπογραμμίζει πως αυτή η σύγχρονη νεράιδα, με την κατάλευκη επιδερμίδα και τα γαλάζια μάτια, είναι ανιψιά της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταιάνα και πρώτη ξαδέλφη των γιων της.

Ιδανική μούσα των «οπερατικά» μεγαλοπρεπών δημιουργιών της Dolce e Gabbana Alta Moda, η αριστοκράτισσα και φιλάνθρωπος Κίτι στέφθηκε global ambassador του ιταλικού label πρόσφατα, αν και εδώ και πέντε χρόνια συνεργάζεται με τους ιταλούς designers σε πασαρέλες και καμπάνιες ενώ τους τιμά πάντα στις επίσημες εμφανίσεις της. Παράλληλα έχει γίνει πρέσβειρα των κοσμημάτων Bulgari και έχει συνεργαστεί με τους σχεδιαστές Alberta Ferretti και Ralph Lauren. Γεννήθηκε στο Λονδίνο αλλά μεγάλωσε σε μια τεράστια έπαυλη στο Κέιπ Τάουν. Στη Νότια Αφρική σπούδασε ψυχολογία, πολιτική και λογοτεχνία ενώ για τις σπουδές της στην ιστορία μετακόμισε στη Φλωρεντία. Εκεί ομολογεί πως έζησε «την πιο ευτυχισμένη εποχή της ζωής της» και εκεί θέλει να επιστρέψει όταν αποσυρθεί από τα κοινά, στην ωριμότητά της. Στο Λονδίνο μελέτησε οικονομικά και luxury business management  ώσπου να γίνει περιζήτητη στο χώρο της μόδας. Mέχρι τότε δεν είχε σκεφτεί να στραφεί σε αυτό το επάγγελμα αν και η μητέρα της ήταν μοντέλο και είχε φωτογραφηθεί μαζί της στο Harpers Bazaar μόλις ενός έτους.

 

Η Κίτι δεν μιλάει ποτέ για την προσωπική της ζωή παρά το «ντόρο» για το δεσμό και τον αρραβώνα της με τον 62χρονο πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία Μάικλ Λιούις, chairman της Foschini Group. «Νιώθω πολύ ευάλωτη να αναφέρομαι στα προσωπικά μου γιατί η αγάπη είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο, οπότε θα το προστατεύω πάντα με όλη μου την καρδιά» δήλωσε στο Town & Country. Για το μέλλον ονειρεύεται πρωτίστως μια ευτυχισμένη, οικογενειακή ζωή. Έναν ευτυχισμένο γάμο με ευτυχισμένα παιδιά, όπως αναφέρει ρομαντικά. Αλλωστε, τι άλλο της λείπει; θα λέγαμε εμείς. Οι εικόνες της στο περιοδικό είναι τόσο υπερβατικά ονειρικές ώστε να φαντάζει σαν άπιαστη οπτασία για τις ζωές των καθημερινών ανθρώπων. Και επειδή άπαντες έχουμε ανάγκη τη φαντασίωση, θαυμάστε την με απλικαρισμένα άνθη, θεαματικά τούλια, μυθιστορηματικά κρινολίνα, περίτεχνα αξεσουάρ και πληθωρικά κοσμήματα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View