Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ντούα Λίπα: Κορσές, ζαρτιέρες και κότσος τύπου Ειμι Γουάινχαουζ στα Brit Awards

Ντούα Λίπα: Κορσές, ζαρτιέρες και κότσος...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

To πολύκροτο outfit υπέγραψε η Vivienne Westwood, το show έγινε χθες με ζωντανό κοινό 4000 ατόμων στο covid free Λονδίνο

Ασυναγώνιστη ντίβα των Brit Awards η 25χρονη performer της pop- disco, Ντούα Λίπα, Τρίτη βράδυ μπροστά σε ζωντανό κοινό 4000 ατόμων (δίχως μάσκες) στην OP2 Arena του Λονδίνου. Το λαμπερό event που σηματοδότησε την επιστροφή της κανονικότητας στην Αγγλία διέθετε παλμό και ενθουσιασμό με παρουσιαστή τον κωμικό Τζακ Γουίτχαλ καθώς και εκκεντρικό red carpet. H Ντούα, η οποία σήμερα θεωρείται μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες του θεάματος παγκοσμίως είναι πολυβραβευμένη (3 Grammy, 1 American Music Award, 1 Mtv κ.α.) τίμησε με την εμφάνισή της την βρετανική μόδα φορώντας ένα κίτρινο, σατινέ corset mini dress της «γιαγιάς της πανκ» Vivienne Westwood συνδυασμένο με ζαρτιέρες και πανύψηλες πλατφόρμες. Το outfit ήταν ντουμπλαρισμένο με δίχτυ, διέθετε ντραπέ ντεκολτέ και «ουρά». Εκείνο που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν πάντως ο πελώριος κρεπαρισμένος κότσος, που παρέπεμπε στην αδικοχαμένη Ειμι Γουάινχαουζ.

Λονδρέζα με αλβανικές ρίζες, η Λίπα παρέλαβε τις κορυφαίες διακρίσεις της Καλύτερης Βρετανίδας Γυναίκας Καλλιτέχνιδας και του Άλμπουμ της Χρονιάς για το «Future Nostalgia». Οι πόζες της στο κόκκινο χαλί ήταν πικάντικες και sexy, έστω κι αν δεν τη συνόδευε ο αγαπημένος της Ανγιαρ Χαντίντ, αδελφός των διάσημων μοντέλων.

Η αμερικανίδα super star Τέιλορ Σουίφτ τιμήθηκε με το βραβείο Grobal Icon και ο JHus επιλέχθηκε ως ο Καλύτερος Βρετανός Άνδρας Καλλιτέχνης. Τιμητική και η διάκριση για τον δημοφιλή  Χάρι Στάιλς για  το single «Watermelon Sugar». Καλύτερο συγκρότημα για τη Βρετανία οι Little Mix. International Artists ψηφίστηκαν η Μπίλι Αιλις και ο The Weeknd.

Τη βραδιά άνοιξαν οι Coldplay ενώ συμμετείχε και ο θρυλικός Elton John σε μια διασκευή του «Its a Sin». Τα φλας πάντως επέμειναν στη Ντούα. Δικαιωματικά.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View