Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βραχνέικα: Οι Πατρινοί πήγαν για θάλασσα, αλλά βρήκαν έργα- Η αγωνία των καταστηματαρχών

Βραχνέικα: Οι Πατρινοί πήγαν για θάλασσα...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Ο Δήμος έχει πει ότι θα αποκαταστήσει τον δρόμο ως το τέλος Απριλίου

"Βομβαρδισμένη"  μοιάζει η παραλιακή των Βραχνεΐκων λόγω των υπό εξέλιξη εργασιών για τη δημιουργία αποχετευτικού δικτύου και τη σύνδεση της περιοχής με τον βιολογικό καθαρισμό, μιας και εν έτει 2021 τα νοικοκυριά έχουν ακόμα βόθρους. Τα Βραχνέικα είναι μια γραφική και δημοφιλής περιοχή για τις βόλτες των Πατρινών την άνοιξη και το καλοκαίρι και ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουν "ανέβει" ακόμα περισσότερο και γι΄αυτό έχουν ανοίξει και νέα καταστήματα για ποτό, καφέ και φαγητό.

Ωστόσο τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη εμποδίζουν τη διέλευση οχημάτων και εμποδίζουν τη διέλευση πεζών. Το περασμένο  Σαββατοκύριακο που ο καιρός ήταν καλός αρκετοί επέλεξαν την περιοχή για βόλτα, αλλά έπεσαν "πάνω" στα έργα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα ενώ η κυκλοφορία σε κάποια σημεία του δρόμου  σταματά και οι οδηγοί καλούνται να κινηθούν μέσω παρακάμψεων.

Την ίδια ώρα οι καταστηματάρχες της εστίασης που ήδη έχουν ταλαιπωρηθεί εξαιτίας του κορωνοϊού και την αναστολή λειτουργίας τους, περιμένουν, όχι μόνο την επαναλειτουργία της εστίασης, αλλά και την αποκατάσταση του δρόμου την οποία η  Δημοτική Αρχή τους έχει υποσχεθεί για τα τέλη Απριλίου.

Λόγω των εργασιών και της προσέλκυσης κόσμου προκαλείται μποτιλιάρισμα και σηκώνονται σύννεφα σκόνης και η διατήρηση αυτού του σκηνικού και το καλοκαίρι σε καμία περίπτωση δεν θα ευνοήσει τα παραλιακά καταστήματα που περιμένουν πώς και πώς να δουλέψουν.

Υπενθυμίζεται ότι σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κατασκευή αντλιοστασίων στην παραλιακή Βραχνεΐκων, Ροϊτίκων, Μονοδενδρίου και γι αυτό καταστηματάρχες έχουν στείλει εξώδικο στον Δήμο Πατρέων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις