Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γ. Καραϊβάζ: Πώς κόπηκε το νήμα της ζωής του- "Θανατηφόρες οι 9 στις 10 σφαίρες" λέει η ιατροδικαστής

Γ. Καραϊβάζ: Πώς κόπηκε το νήμα της ζωής...

Στον κρόταφο οι δυο βολίδες

Θανατηφόρες ήταν οι 9 από τις 10 σφαίρες που δέχτηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ σύμφωνα με την ιατροδικαστή. O εκτελεστής του Γιώργου Καραϊβάζ, εμφανίστηκε από πίσω και αιφνιδίασε τον δημοσιογράφο ο οποίος όμως για να τον αποφύγει κινήθηκε προς το πορτ μπαγκάζ του οχήματός του, για να μην τον έχει «πλάτη». 

Μάλιστα ενστικτωδώς ο δημοσιογράφος άπλωσε και το χέρι του για να προστατευτεί απ’ τις σφαίρες μια απ’ τις οποίες τον χτύπησε στην παλάμη. Με βάση την ιατροδικαστική έκθεση που συνέταξε η καθηγήτρια της ιατρικής σχολής κ. Σταυρούλα Παπαδόδημα, οι υπόλοιπες 9 βολίδες που έπληξαν τον δημοσιογράφο σε ζωτικά σημεία του σώματός του (έξι στο στήθος, μια στο λαιμό και δυο στο κεφάλι) ήταν όλες τους θανατηφόρες.

Στον κρόταφο οι δυο βολίδες
Ωστόσο όπως προέκυψε και από την αυτοψία των ειδικών, ο δολοφόνος συνέχιζε να σημαδεύει με λυσσαλέο μίσος και στο κεφάλι για να βεβαιωθεί για το «σίγουρο αποτέλεσμα». Και οι δυο βολίδες έπληξαν τον δημοσιογράφο όχι από πίσω αλλά στα πλάγια της κεφαλής του. Στοιχείο που ενισχύει την πιθανότητα να δέχτηκε τουλάχιστον την δεύτερη βολή, ενώ είχε ήδη πέσει μπρούμυτα στον πεζόδρομο, όπου πρόλαβε και κινήθηκε με λίγα μόλις βήματα για να αποφύγει τον δολοφόνο του. Στο θώρακα πάντως κάποιες από τις έξι βολίδες ήταν διαμπερείς με πύλες εισόδου από μπροστά και θεωρείται βέβαιο πως ήταν οι πρώτες που δέχτηκε ο δημοσιογράφος. 

Δέχτηκε και σκυφτός τα πυρά 
Ωστόσο το είδος των πολλαπλών θανατηφόρων τραυμάτων υποδηλώνουν πως ο Γιώργος Καραϊβάζ, χτυπήθηκε προσπαθώντας και σκύβοντας τα αποφύγει τις απανωτές βολές του «ορκισμένου» δολοφόνου του. Πάντως στα εγκληματολογικά εργαστήρια γίνεται προσπάθεια μήπως και στο κάσωμα του μαύρου τζιπ, ο δολοφόνος έχει αφήσει κάποιο δακτυλικό αποτύπωμα.

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις