Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάνος Σόμπολος: Ποιοι ήθελαν να κλείσουν το στόμα του Γιώργου Καραϊβάζ- ΒΙΝΤΕΟ

Πάνος Σόμπολος: Ποιοι ήθελαν να κλείσουν...

Η δική του εκτίμηση σε σχέση με τα κίνητρα των δραστών

H δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Από την Παρασκευή το μεσημέρι μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση της δολοφονίας του, τόσο η οικογένεια του, οι συγγενείς του, οι φίλοι του, οι συνεργάτες του, αλλά και άνθρωποι που δεν τον είχαν γνωρίσει ποτέ, αλλά τον παρακολουθούσαν καθημερινά μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star Channel, ζητούν και επιθυμούν, να βρεθούν οι δράστες αυτής της στυγερής δολοφονίας.

Ακόμη και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ζήτησε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προκειμένου να του ζητήσει τη γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης, η οποία έχει σοκάρει την κοινωνία.  

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Πάνος Σόμπολος, μιλάει στο newsit.gr και τη Μάγδα Τσέγκου, για τις δικές του πληροφορίες αλλά και τη αλλά και τη δική του εκτίμηση σε σχέση με τα κίνητρα των δραστών οι οποίοι ήθελαν όχι να τραυματίσουν αλλά να σκοτώσουν εν ψυχρώ τον Γιώργο Καραϊβάζ.

 
Απαντά στο ερώτημα, αν θα μάθουμε ποτέ ποιοι είναι οι δράστες και αποκαλύπτει τι περιμένει η Αστυνομία να δει μέσα από το κινητό τηλέφωνο αλλά και το laptop του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις