Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πέθανε από κορωνοϊό ο τραγουδιστής Λευτέρης Μυτιληναίος

Πέθανε από κορωνοϊό ο τραγουδιστής Λευτέ...

Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο σπουδαίος τραγουδιστής Λευτέρης Μυτιληναίος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο σπουδαίος τραγουδιστής Λευτέρης Μυτιληναίος, που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Τον τελευταίο καιρό διαβιούσε σε μονάδα φροντίδας στο Λουτράκι από όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου χτυπημένος από τον κορονοϊό. Σύμφωνα με το korinthostv.gr, η κηδεία του έγινε χθες στο Βέλο Κορινθίας.

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 1946 και ακολούθησε τη δική του πορεία στην ελληνική δισκογραφία. Κυκλοφόρησε περίπου 20 ολοκληρωμένα άλμπουμ και ερμήνευσε σπουδαίες επιτυχίες με σημαντικότερη, το τραγούδι «αμφιβολίες» που έγινε διαχρονική επιτυχία.

Ελαβε μέρος στα «Ταλέντα» του Γιώργου Οικονομίδη, όπου πήρε το πρώτο βραβείο, που συνοδευόταν από ένα κοστούμι και μια σόμπα -από το Ραδιο-αθήναι- ως έπαθλο! Ο ερμηνευτής, ωστόσο, που αποθέωσε με τη φωνή του τον έρωτα, επέλεξε να βάλει την καριέρα του σε δεύτερη μοίρα, όταν άρχισαν να τον ενοχλούν το ξενύχτι και οι περίεργες καταστάσεις της νύχτας.

«Μπορεί να ήμουν τεμπελάκος. Δεν μου άρεσε και το ξενύχτι. Ηθελα να κοιμάμαι στις δύο κι όχι στις έξι τα ξημερώματα να βλέπω τους σκουπιδιάρηδες να βαράνε τα καρότσια» είχε πει στην εφημερίδα Espresso, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν μετάνιωσε για τη μακροχρόνια αποχή του από το επάγγελμα: «Εκανα τεράστια λάθη. Δεν έπρεπε να τα παρατήσω. Δεν σεβάστηκα την καριέρα μου. Ημουνα τζόρας, μια μέρα τρελάθηκα και είπα πως δεν μου αρέσει ο τρόπος που γίνεται η δουλειά.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture