Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κέιτ Μίντλετον: ΑΥΤΟ είναι το χλιδάτο σπίτι, αξίας 1,88 εκατ. λιρών, που έμενε στα 20

Κέιτ Μίντλετον: ΑΥΤΟ είναι το χλιδάτο σπ...

Στην οδό Old Church του Τσέλσι του Λονδίνου

Είναι γνωστό ότι η Κέιτ Μίντλετον έχει ιδιαίτερα καλή σχέση με το στιλ και αυτό δεν το απέκτησε αφού μπήκε στην βασιλική οικογένεια της Αγγλίας αλλά το είχε από πριν. Η οικογένειά της είχε πολλά χρήματα, η ίδια σπούδασε σε πολύ καλό πανεπιστήμιο όπου γνώρισε και τον πρίγκιπά της, τον Γουίλιαμ, και φυσικά ζούσε σε ένα πολύ στιλάτο διαμέρισμα στο Τσέλσι.

Κέιτ και Πίπα έμεναν μαζί σε ένα διαμέρισμα στην οδό Old Church του Τσέλσι του Λονδίνου.

Οι γονείς τους Μάικλ και Κάρολ Μίντλετον είχαν αγοράσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα το 2002 για τις κόρες τους και τότε πλήρωσαν 780.000 λίρες.

Οι δυο αδελφές έφυγα από το διαμέρισμα το 2011, όταν η Κέιτ παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Στη συνέχεια οι γονείς τους πούλησαν το διαμέρισμα έναντι ενός εκατομμυρίου λιρών.

Το σπίτι αποτελείται από 3 ορόφους και διαθέτει 3 κρεβατοκάμαρες, 2 μπάνια, ενα μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και WC καλεσμένων, ενώ οι κρεβατοκάμαρες βρίσκονται στον 3ο όροφο.

Η διακόσμηση, είχε έμπνευση από ανακτορικό design, προφανώς η Κέιτ και η αδελφή της Πίπα, είχαν ανέκαθεν βασιλικά γούστα.

Η λαμπερή και ευάερη τραπεζαρία αποτελείται από ξύλινη επένδυση, εντοιχισμένη βιβλιοθήκη και ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι με ίδιες καρέκλες. Η κουζίνα διαθέτει ξύλινα ντουλάπια και ασπρόμαυρα μάρμαρα.

Στο δεύτερο όροφο, το σαλόνι ενώνεται με την τραπεζαρία, ενώ το χαλί και οι κουρτίνες θυμίζουν πολύ το design που έχει η τωρινή κατοικία της Δούκισσας και του Πρίγκιπα William, στο διαμέρισμα 1Α του παλάτι του Κένσινγκτον.

Οι κρεβατοκάμαρες του διαμερίσματος διατηρούν το παραδοσιακό design με τοίχους και μοκέτα σε cream χρώματα.

Πλέον, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ζουν στο σπίτι τους με τα τρία τους παιδιά, πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις, ενώ η αδελφή της Κέιτ, Πίπα Μίντλετον, μένει κοντά τους με τον σύζυγό της Τζέιμς Μάθιους και τα παιδιά τους Άρθουν και Γκρέις, στο σπίτι τους στο Τσέλσι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight