Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Τζίτζι, Μπέλα, Ιρίνα: Στoν Versace το πάθος για τα super models παραμένει αναλλοίωτο

Τζίτζι, Μπέλα, Ιρίνα: Στoν Versace το πά...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ξεπερασμένες ή όχι; Οι sexy glam εικόνες των διάσημων καλλονών ήταν από τις πιο αξιομνημόνευτες του τελευταίου κύκλου των εβδομάδων μόδας

Ναι, ναι, το πρότυπο των απλησίαστων αναλογιών στη γυναικεία ομορφιά έχει εξελιχθεί σε διεθνές κοινωνικό ζήτημα απειλώντας το δικαίωμα στη διαφορετικότητα, όμως στον κόσμο του θεαματικού sexyness της Donatella Versace καλά κρατεί. Το label που ύμνησε τα super models, δεν μπορεί να διαγράψει την παράδοσή του στην ανάδειξη εκθαμβωτικών καλλονών και λίγες μέρες πριν στο Μιλάνο ανέβασε στην πασαρέλα τις καλιφορνέζες ντίβες της μόδας Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, καθώς και τη ρωσίδα Ιρίνα Σάικ αλλά και την ιταλίδα Βιτόρια Τσερέτι.

Τα πανέμορφα κορίτσια ξετρέλαναν τα φλας με μια γκαρνταρόμπα φτιαγμένη για αυτές. Το τολμηρό glamour για γυναίκες γεμάτες αυτοπεποίθηση για το παρουσιαστικό τους, ήταν πάλι εκεί. Μαύρο, χρυσό και φλούο τόνοι όπως και το νέο μονόγραμμα La Greca (που εμπνέεται από την ελληνική μυθολογία) δέσποσαν στο show για τον επόμενο χειμώνα. Αστραφτερά ζακάρ και γραφιστικά εμπριμέ, καυτά μίνι, μαντήλια στο κεφάλι και τρίπατες πλατφόρμες σηματοδότησαν μια σύγχρονη ματιά στα seventies.

Tα μοντέλα δεν περπάτησαν μόνο. Εμφανίστηκαν σε έναν όρθιο λαβύρινθο με ελληνοπρεπή σχηματισμό, στου οποίου τα «δωμάτια» χόρευαν ή τσακώνονταν για να αρπάξουν μια… τσάντα.

 

Τα media στάθηκαν στα πλάνα της 25χρονης Τζίτζι, η οποία έκανε την πρώτη της επίδειξη, έξι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της Khai, λίγο πιο «παχουλή» και με χάλκινα μακριά μαλλιά. Super star η αδελφή της Μπέλα, που φόρεσε τις πιο αποκαλυπτικές δημιουργίες στα 24 χρόνια της. Η 35χρονη Ιρίνα επέμεινε στα μαύρα outfit, λιγότερο εξωστρεφής και περισσότερο μοιραία, ενώ η 22χρονη Βιτόρια Τσρέτι ακόμα και ως Versace girl ήταν έμφυτα chic. Mα είναι τόσο ωραίες ώστε φαντάζουν ξεπερασμένες; Απαντήστε μας.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View