Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Στην μυστικιστική, ψηφιακή παρουσίαση της Dior Couture η μεσολογγίτισσα super model Ροζάνα Γεωργίου

Στην μυστικιστική, ψηφιακή παρουσίαση τη...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σαν αιθέριο αερικό συμμετείχε στην ταινία μικρού μήκους Le Château du Tarot που γυρίστηκε σε κάστρο της Τοσκάνης

Ολοένα επιβεβαιώνει πως ανήκει στην ελίτ των νέων μοντέλων στο διεθνές προσκήνιο της μόδας η μεσολογγίτικης καταγωγής Ροζάνα Γεωργίου. Καινούριο της κατόρθωμα η συμμετοχή στην υπερβατική και μυστικιστική ταινία της couture collection 2021 του οίκου Dior, η οποία «άνοιξε» την καθιερωμένη εβδομάδα υψηλής ραπτικής του Παρισιού. Φοράει μια αέρινη λαδί τουαλέτα ενσαρκώνοντας τη Δικαιοσύνη και κρατώντας μια ζυγαριά και ένα σπαθί. Τίτλος της παραγωγής Le Château du Tarot.

Με έμπνευση τις εικονογραφημένες κάρτες ταρώ, η Maria Grazia Chiuri βασίστηκε σε χαρακτήρες και σύμβολα της εν λόγω τράπουλας δημιουργώντας ακόμα μια φορά παραμυθένια ρούχα από απίθανα ρομαντικά μπροκάρ, ντεβορέ βελούδο, lamé σενίλ, ζακάρ μεταξωτά και δαντέλα κιπούρ. Η συλλογή αναδείχθηκε με φωτογράφηση και 15λεπτη ταινία μικρού μήκους, η οποία γυρίστηκε στο Castello di Sammezzano στην Τοσκάνη με τη σφραγίδα του Matteo Garrone. Το φιλμάκι αρχίζει με μια νεαρή γυναίκα που κάθεται για μια ταρώ ανάγνωση με ένα κλασικό Dior Bar Jacket, προτού κάνει ένα εγκεφαλικό ταξίδι αυτογνωσίας μέσα από τις αίθουσες arabesque, σμίγοντας με ταρώ ηρωίδες. Eδώ ακριβώς παρακολουθούμε την ελληνίδα καλλονή.

«Αυτό που ήταν ωραίο για μένα σχετικά με την ταρώ είναι ότι όταν βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή, κάτι που είναι μαγικό μπορεί να μας βοηθήσει να σκεφτούμε καλύτερα», είπε σε μια κλήση Zoom από το Παρίσι στο περιοδικό Vogue η Chiuri. Aλλωστε, η αστρολογία ανέκαθεν κατείχε σημαντική θέση στον οίκο Dior. Λέγεται πως χάρη στα άστρα ο Κριστιάν Ντιόρ ξεκίνησε το 1946 το δικό του label έχοντας συμβουλευτεί τη Μαντάμ Ντελάγια, την προσωπική του αστρολόγο. Του επιβεβαίωσε ότι η κυκλοφορία του σήματος του θα ήταν προικισμένη από τον ουρανό…

*Θυμίζουμε πως η Ροζάνα Γεωργίου (Ros Georgiou στο εξωτερικό) έκανε το ντεμπούτο της μόλις 16 ετών στην παριζιάνικη Εβδομάδα Μόδας, στα shows των Celine, Dries Van Noten, Anna Sui και Sonia Rykiel, ενώ μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με  κορυφαίους οίκους μόδας, όπως  Prada, Louis Vuitton, Jil Sander, Marc Jacobs, Givenchy.  H αμερικάνικη Vogue την συμπεριέλαβε στις καλύτερες της γενιάς της πλάι στην Κάια Γκέρμπερ. Γεννήθηκε πριν 26 χρόνια στην Αθήνα από μεσολογγίτη πατέρα και ολλανδέζα μητέρα και την ενδιαφέρει επίσης η σκηνοθεσία, η υποκριτική και η φωτογραφία.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View