Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Smoky Ash Colour Hair: Η καινούρια τάση στα μαλλιά με έμπνευση το μακιγιάζ ματιών

Smoky Ash Colour Hair: Η καινούρια τάση ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Θεωρείται ήδη το «it trend» στα μαλλιά για το 2021, το έχουν υιοθετήσει τα κορυφαία κομμωτήρια παγκοσμίως

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε το μυστηριακό «smoky» μακιγιάζ στα μάτια αλλά η βιομηχανία της ομορφιάς το μετατοπίζει με εξαιρετική απήχηση και στην κώμη μας! Μεγάλα labels στις βαφές μαλλιών «ορκίζονται» στη νέα τεχνική «Smoky Ash» και τα σημαντικότερα media της μόδας και της ομορφιάς την έχουν χρίσει «νούμερο 1» τάση για τη νέα χρονιά. Βασισμένη στο παιχνίδι της ενιαίας διαβάθμισης ψυχρών χρωμάτων, από τις ρίζες έως τις άκρες, με την χρήση δυο ή τριών αποχρώσεων που ταιριάζουν μεταξύ τους, αρέσει πάρα πολύ και είναι περιζήτητη στα κομμωτήρια ανά τον κόσμο. Το ίντερνετ έχει γεμίσει αντίστοιχες εικόνες, από κοκέτες που αρέσκονται στις καινοτομίες.

Σε μοντέλα και bloggers

Σε μοντέλα και bloggers

H σχετική καμπάνια της L'Oreal

H σχετική καμπάνια της L'Oreal

Εννοείται πρόκειται για look που μπορούν να επιτύχουν έμπειροι επαγγελματίες hair stylists. Bασίζεται στην αντίθεση ανάμεσα σε ένα βαθύ, πιο σκούρο χρώμα στην ρίζα και στην βαθμιαία εξέλιξή του σε πιο ανοιχτόχρωμα και λαμπερά μήκη. Επιτυγχάνεται σε όλες τις «βάσεις» μαλλιών, από σκούρα μαύρα μαλλιά, σε τρίχα βαθύ καφέ τόνου, σε ροζ- μπεζ ή μπεζ- ξανθό ακόμα και γκρίζο. Δημιουργείται ένα καταπληκτικό «ντεγκραντάρισμα» σοφιστικέ, ψυχρών τόνων που χαρίζει βάθος, δείχνοντας πιο πλούσια τα μαλλιά. Αλλωστε η ασημένια, σταχτιά λάμψη έχει καθιερωθεί γενικότερα τις τελευταίες σαιζόν συγκριτικά με τα ζεστά εφέ.

Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, η ενιαία βαφή αδυνατεί να δώσει τέτοιο αποτέλεσμα. Το απαλό «δέσιμο» των χρωμάτων εξαρτάται από τη δεξιοτεχνία και την αισθητική του κομμωτή σας..

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View