Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Ξεκουμπώνει σιγά σιγά το πουκάμισό του..." - Ο διεθνής Τύπος τρολάρει τον "καυτό" Πρωθυπουργό

"Ξεκουμπώνει σιγά σιγά το πουκάμισό...

Θέμα τόσο στον διεθνή Τύπο όσο και στα social media ο πρωθυπουργός που πόζαρε γυμνόστηθος την ώρα που εμβολιαζόταν για τον κορωνοϊό

Αντικείμενο έντονου σχολιασμού στον διεθνή Τύπο αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτέλεσε η προσέγγιση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στον εμβολιασμό του με τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Οι «Times» του Λονδίνου έγραψαν στο twitter πως ο «Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υιοθέτησε μια... αντισυμβατική προσέγγιση για τον εμβολιασμό. Κάποιος μπορεί να υποθέσει ότι δεν ήθελε να τσαλακώσει το μανίκι του», αναφερόμενοι στο σχετικό τους δημοσίευμα με τίτλο "Στήθος έξω! Ο Έλληνας πρωθυπουργός το επιδεικνύει κατά τον εμβολιασμό του".

Με χιούμορ αντιμετώπισε το γεγονός και η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του CNN, Κριστιάν Αμανπούρ, η οποία σχολιάσε: «Way to model vaccine take-up, Prime Minister…» (πρωτότυπος τρόπος εμβολιασμού, Πρωθυπουργέ...).
 

"Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ρίχνει το Διαδίκτυο με μια τόπλες φωτογραφία την ώρα που εμβολιάζεται" γράφει η Standard στον τίτλο του άρθρού της, ενώ στην εισαγωγή αναφέρει "Ξεκουμπώνει σιγά-σιγά το πουκάμισό του, διατηρώντας έντονη οπτική επαφή καθώς οι μαλακές τρίχες και οι σκληροί μύες του στήθους του έρχονται στο επίκεντρο. «Είμαι έτοιμος», λέει, αφαιρώντας με σιγουριά το πουκάμισό του. Ξαπλώνει πίσω και περιμένει…

Όχι, δεν είναι η αρχή ενός τρομερά κακογραμμένου μυθιστορήματος της Mills & Boon, αλλά η περιγραφή της "καυτής" φωτογράφισης του Έλληνα πρωθυπουργού, κατά τον εμβολιασμό του ενάντια στον κορωνοϊό."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις