Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Xάρι Στάιλς- Ολίβια Γουάιλντ: Όχι μόνο «hot», αλλά «the most stylish pair»…

Xάρι Στάιλς- Ολίβια Γουάιλντ: Όχι μόνο «...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η αμερικάνικη Vogue «καταστάλαξε» πως το νέο, πολύκροτο ειδύλλιο στο Χόλιγουντ προσφέρει τις πιο trendy εικόνες μόδας αυτή τη στιγμή

Ο έρωτας του 26χρονου εκκεντρικού βρετανού τραγουδιστή και style icon Χάρι Στάιλς, ο οποίος κάνει και τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, με την αιθέρια, 36χρονη αμερικανίδα ηθοποιό Ολίβια Γουάιλντ ήταν η τελευταία μεγάλη «βόμβα» στα χολιγουντιανά κους- κους. Το ζευγάρι εθεάθη χεράκι- χεράκι σε γάμο στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια αλλά και πρόσφατα σε χαλαρή βόλτα στη Σάντα Μπάρμπαρα με ντύσιμο ταιριαστό και super trendy, ώστε ταχύτατα η αμερικάνικη Vogue τους ανακήρυξε «the most stylish pair».

Συγκεκριμένα, όταν ο Χάρι πρωτοσύστησε την Ολίβια ως «το κορίτσι του» στο γάμο, φορούσε ένα από τα κοστούμια που συνηθίζει ως ambassador του οίκου Gucci ενώ εκείνη ανέδειξε υπέροχα ένα seventies maxi dress του ίδιου label από ρομαντικό εμπριμέ με δαντελένια γαρνιρίσματα.

Στη δεύτερή τους εμφάνιση είχαν επίσης αντίστοιχο ενδυματολογικό ύφος. Εκείνος με πλεκτό σκουφάκι και εκείνη με πλεκτό γιλέκο της ίδιας εταιρείας La Ligne, άνετη κάτω ένδυση (γκρι φόρμα ο Χάρι και καφέ βελουτέ παντελόνι η Ολίβια). Τα διεθνή media «στάθηκαν» ιδιαίτερα και στα προσιτά αλλά πάντα διαχρονικά και νεανικό sneakers Converse που υιοθέτησε η ηθοποιός. 

Οι δυο καλλιτέχνες κάνουν γυρίσματα για την ταινία Don’t Worry Darling, όπου συμπρωταγωνιστούν και επιπλέον η Ολίβια Γουάιλντ σκηνοθετεί. Οι σκηνές προχωρούν σε Λος Αντζελες και Παλμ Σπρινγκς και ο Χάρι ακόμα και αν δεν έχει δουλειά μπαινοβγαίνει στο τροχόσπιτο της αγαπημένης του. Για τη σχέση τους έγινε μεγάλος ντόρος και επιβεβαιώθηκε ότι η Γάιλντ χώρισε οριστικά από τον μέχρι πρότινος μνηστήρα της, ηθοποιό Τζέισον Σουντέκις τον περασμένο Νοέμβριο. Πριν ακόμα συνδεθεί με τον Στάιλς είχε προλάβει να επαινέσει το ταλέντο του και τα ανατρεπτικά, ανδρόγυνα εξώφυλλά του αναφέροντας πως «αρκετά ανέχθηκε η κοινωνία και η τέχνη τόση τοξική αρρενωπότητα»….

Θυμίζουμε πως ο Στάιλς είναι «παιδί» του X- Factor και πρώην frontman των One Direction. Πολυβραβευμένος ερμηνευτής και τραγουδοποιός,  ψηφίστηκε από το περιοδικό GQ «Most Stylish Man of the Year in 2020» και το τελευταίο του single «Wattermelon Sugar» κάνει θραύση. Ανέκαθεν έβγαινε ραντεβού με διασημότητες όπως η Τέιλορ Σουίφτ και η Κένταλ Τζένερ,  ενώ έχει αρνηθεί κατηγορηματικά ότι είναι gay ή bisexual. H επιρροή του στο παγκόσμιο street style θεωρείται εξίσου δυναμική με των Lay Gaga, Μπίλι Αιλις, Τζάστιν Μπίμπερ. 

H Ολίβια Γουάιλντ γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη,μεγάλωσε  στην Ουάσιγκτον και προέρχεται από οικογένεια δημοσιογράφων, συγγραφέων και διανοούμενων. Εγινε γνωστή από το ιατρικό σήριαλ House και σήμερα θεωρείται πολλά υποσχόμενο όνομα στη σκηνοθεσία. Aμερικάνικο beauty idol, είναι δημοκρατικών πεποιθήσεων και έχει συνεπή ακτιβιστική δράση. Στα 19 της είχε παντρευτεί ιταλό κινηματογραφιστή και μουσικό, αλλά μετέπειτα,  με τον ηθοποιό Τζέισον Σουντέκις απέκτησε δυο παιδιά.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View