Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ιμάν για Μπόουι: «Ηταν η αληθινή μου αγάπη, δεν θα ξαναπαντρευόμουν ποτέ…»

Ιμάν για Μπόουι: «Ηταν η αληθινή μου αγά...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 65χρονη, αγέραστη καλλονή πρωταγωνιστεί στο Harper’s Bazaar Φεβρουαρίου με εξομολογητική διάθεση

Εζησαν ένα μεγάλο έρωτα από το 1990 μέχρι και το 2016: Το κορυφαίο super model Ιμάν που καθιέρωσε την ομορφιά της αφρικανικής ηπείρου στις πασαρέλες και ο αξεπέραστος θρύλος της ροκ Ντέιβιντ Μπόουι, αγαπήθηκαν παράφορα και απέκτησαν την 16χρονη σήμερα κόρη τους Αλεξάντρια, μέχρι να τους χωρίσει ο καρκίνος (ο τραγουδιστής πέθανε 68 ετών μετά από μάχη 18 μηνών με τη νόσο). Εκείνη, πάντα εκθαμβωτική, ποζάρει και φωτογραφίζεται για το Harper’s Bazaar του Φεβρουαρίου, επιβεβαιώνοντας τον έρωτά τους: «Ηταν η αληθινή μου αγάπη, δεν θα ξαναπαντρευόμουν ποτέ. Μια αγάπη, τόσο «κανονική» και καθημερινή. Ηταν ένας πραγματικός γάμος όπως συμβαίνει σε όλους. Ο Ντέιβιντ πολύ αστείος και ευγενής, πάντα τζέντλεμαν. Ολοι τον θεωρούν φουτουριστή και εκκεντρικό, αλλά δίπλα μου ήταν απλός. Απολαύσαμε μια φυσιολογική ζωή και ήταν εξαιρετικός σε αυτό. Μπορούσε να ζει στη Νέα Υόρκη, να περπατάμε μαζί, να παίρνουμε την κόρη μας από το σχολείο. Μακάρι να είχε περισσότερα χρόνια…» αναφέρει στο περιοδικό.

To εξώφυλλο του περιοδικού

To εξώφυλλο του περιοδικού

Oμως και εκείνος σε παλιότερη συνέντευξη είχε διηγηθεί ότι όταν την πρωτογνώρισε η έλξη που ένιωσε ήταν αυτόματη. Δεν έκλεισε μάτι όλη νύχτα και πως θα γινόταν γυναίκα του ήταν δεδομένο, ήξερε ότι ήταν η μία και μοναδική…

Η σομαλή Ιμάν είχε παντρευτεί πριν το Μπόουι ένα μεγαλοπαράγοντα των ξενοδοχείων Hilton και μετά έναν γνωστό μπασκετμπολίστα. Όμως ο βρετανός rock star (ο γάμος τα τους έγινε το 1992) ήταν η αδυναμία της.

 

Παλιότερη έξοδος του ζεύγους

Παλιότερη έξοδος του ζεύγους

 «Σήμερα θα ήταν 74 ετών. Παραμένει στο μυαλό και την καρδιά μας καθημερινά. Οι θαυμαστές του είναι γύρω μας, η μουσική του παραμένει ζωντανή» σχολιάζει ομολογώντας ότι η μετεγκατάστασή της στην εξοχή δίχως εκείνον έχει πολλές στιγμές μοναξιάς. Αν και κορίτσι της πόλης, ευχαριστιέται πλέον πολύ πάντως τη θέα των βουνών και της φύσης. Επίσης έχει το χρόνο να μαγειρεύει, να διαβάζει, να βλέπει ταινίες, να ζωγραφίζει και να παίζει με το σκύλο της. Συμπτωματικά έχει ένα μπλε και ένα καφέ μάτι 'όπως ο Μπόουι!

 

Με δημιουργία Maison Margiela

Με δημιουργία Maison Margiela

Με Anthony Vaccarello

Με Anthony Vaccarello

Μετά το μόντελινγκ, όπου μεσουράνησε ως μούσα του οίκου Saint Laurent, παρέμεινε επιλεκτικά φωτομοντέλο, έγινε τηλεπαρουσιάστρια του Prοject Runway και αφοσιώθηκε στον ακτιβισμό υπέρ της διαφορετικότητας, της γυναικείας χειραφέτησης κ.α.. Φανατικά εναντίον της «celebrity fashion» είπε πολλά «όχι» στην πορεία της. «Στα shows με ενοχλούσε το ότι αργούσαμε να εμφανιστούμε επειδή έπρεπε να αναμένουμε αφίξεις τύπου Πάρις Χίλτον. Αλλά και το ότι έπρεπε να πληρωθώ λιγότερο επειδή είμαι μαύρη. Αρνήθηκα λοιπόν εργαστώ σε τέτοιες συνθήκες. Ξέρω τι σημαίνει να είσαι πρόσφυγας. Ξέρω τι σημαίνει να είσαι έγχρωμος. Ξέρω τι σημαίνει να μην ανήκεις στο ανδρικό φύλο. Αλλά και τον αγώνα που χρειάζεται για να προσαρμοστείς σε μια ξένη κουλτούρα» εξηγεί. Από πέρυσι άλλωστε κατέχει ηγετικό ρόλο  υπέρ των σκοπών της ανθρωπιστικής οργάνωσης για την καταπολέμηση της φτώχειας, CARE.Πώς όμως δεν την αγγίζει ο χρόνος; «Αυτό είναι ένα προνόμιο των Αφρικανών, δεν φοβόμαστε να γεράσουμε» καταλήγει.

 

Με JR Malpere headpiece

Με JR Malpere headpiece

*Συνέντευξη Lydia Slater, Φωτογραφίες Paola Kudacki

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View