Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για τον Κωστή Στεφανόπουλο

Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για τον Κωστ...

Στον λογαριασμό της στο Facebook

Αιχμηρό σχόλιο ανάρτησε η Έλενα Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τους εμβολιασμούς των αξιωματούχων και στελεχών της ΝΔ. Συνέκρινε τη Δανή πρωθυπουργό με τον αείμνηστο πρόεδρο της Δημοκρατίας Κώστα Στεφανόπουλο και την άρνησή του να κάνει χρήση των προνομίων που συνεπαγόταν η θεσμική του θέση του ως πρώτος πολίτης της χώρας. Μάλιστα θυμήθηκε συγκεκριμένα περιστατικά με τον Κωστή Στεφανόπουλο να περιμένει υπομονετικά τη σειρά του στα σινεμά και στα θέατρα επιμένοντας πάντοτε να αγοράζει εισιτήριο.

Η ανάρτησή της:

"Το ‘θα περιμένω τη σειρά μου’ της Δανής πρωθυπουργού μού θυμίζει το ‘θα περιμένω τη σειρά μου’ του προέδρου Κωστή Στεφανόπουλου.

Ποτέ δεν έβαζε τη προεδρική φρουρά του να ανοίγει δρόμο μες το πλήθος. Πάντα στεκόταν στην ουρά και πάντα έβγαζε εισιτήριο.

Τον θυμάμαι συχνά στον κινηματογράφο Αβάνα και στο Σινέ Φιλοθεη να αρνείται ευγενικά σε όποιον πολίτη ήθελε να τού παραχωρήσει τη θέση του.

‘Θα περιμένω τη σειρά μου’ έλεγε και στο θέατρο που τόσο αγαπούσε. Να καθίσει πρώτα ο κόσμος και μετά να οδηγηθεί στο κάθισμα του ήσυχα και διακριτικά.

Αναρωτιέμαι τι θα έλεγε σήμερα αν έβλεπε όλη αυτή την αθλιότητα.

Το σκίτσο του Spiros Derveniotis"

Η δημοσίεύση της

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight