Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Και η Τζένιφερ Λόπεζ για click away; Με εξωφρενικά ακριβό τζιν για ψώνια

Και η Τζένιφερ Λόπεζ για click away; Με ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Περίμενε πάντως στην ουρά, όπως όλοι, με την κόρη της, έξω από το Gucci store του Μαιάμι

Η αγέραστη 51χρονη λατίνα super star Τζένιφερ Λόπεζ, έχει συμμορφωθεί με τα μέτρα κατά του covid 19 στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Οι κάμερες την εντόπισαν στο ηλιόλουστο Μαιάμι την περασμένη Κυριακή, να περιμένει υπομονετικά και τηρώντας τις αποστάσεις έξω από το κατάστημα του οίκου Gucci.

Συνοδευμένη από τη 12χρονη κόρη της Εμμα η διάσημη performer φορούσε ένα γκρίζο τι- σερτ με χαλαρό κόψιμο, από αυτά που κατέκλυσαν την αγορά το περασμένο καλοκαίρι, οπότε το τζιν παντελόνι της ήταν που έκανε τη διαφορά. Πρόκειται για μια περιζήτητη και πανάκριβη δημιουργία στο διαδίκτυο, από τους λάτρεις των πολυτελών διευθύνσεων. Mε την υπογραφή του τεξανού designer Tom Ford το συγκεκριμένο παντελόνι έχει φαρδιά μπατζάκια, είναι φτιαγμένο από πάτσγουορκ και διαμηνύει πως η μέση θα ξαναχαμηλώσει. Μάλιστα το κόστος του ξεπερνάει τα 2.500 ευρώ.

Στο Μαιάμι δεν ακολουθείται το click away αλλά ο ελάχιστος κόσμος μέσα στα μαγαζιά, οπότε έχει καθιερωθεί η αναμονή έξω με διαχωριστικά. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες η J Lo δεν έτυχε ειδικής μεταχείρισης. Πολύ απλή, έδειχνε glam μόνο η μάσκα της με τα στρας. Μετά βέβαια, το βλέμμα έπεφτε στην Hermes bag από κροκόδειλο... που σίγουρα κοστίζει περισσότερο από το τζιν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View