Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

BeautySpy: Η Nτούα Λίπα με total look της Moncler σε καρό baby blue

BeautySpy: Η Nτούα Λίπα με total look τη...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πόζαρε σαν new retro φιγούρα στο γιορτινό Rockfeller Center της παγωμένης Νέας Υόρκης

Πέμπτη βράδυ μπροστά στα φαντασμαγορικά πολύχρωμα λαμπιόνια του Rockefeller Christmas Tree για την 25χρονη βρετανίδα τραγουδίστρια Ντούα Λίπα στη χιονισμένη Νέα Υόρκη. Mε παιχνιδιάρικη, κοριτσίστικη διάθεση πόζαρε μπροστά στο δέντρο – έμβλημα της γιορτινής μεγαλούπολης, εντυπωσιάζοντας με το outfit της καθώς ήταν ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια με «καρό τραπεζομάντηλου» σε απαλό σιέλ τόνο. Μιλάμε για γοβάκια, καλσόν και καπιτονέ, ρετρό ταγιέρ στο ίδιο print. «Total look» δηλαδή. Ιδιαίτερες λεπτομέρειες οι πελώριες κεντητές μαργαρίτες και τα μεγάλα χρυσά κουμπιά.

Πρόκειται για μια δημιουργία της ειδικής σειράς Moncler Genius + 8 Richard Quinn, απόρροια της συνεργασίας της δημοφιλούς ιταλικής ναυαρχίδας των πολυτελών μπουφάν με τον βρετανό designer των άνθινων εμπριμέ. Η νεαρή ποπ σταρ έχει ξανατιμήσει αυτή την collection, αλλά πρώτη διδάξασα ήταν η Σελίν Ντιόν.

 Η Ντούα Λίπα διανύει ημέρες εξαιρετικής δημοτικότητας όχι μόνο ως πολυβραβευμένη hit maker αλλά και ως τολμηρό style icon. Πρέσβειρα του οίκου Saint Laurent, βγαίνει ραντεβού με τον ωραίο αδελφό των Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ και λάμπει στα event της Jaguar. Δεν μπορεί να μην ξέρετε τα τραγούδια της «One Kiss» και «Don’t start now»!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View