Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Maison Dior και Cordelia de Castellane: Το πιο αναπάντεχο «μπλέξιμο» στην τραπεζαρία των Χριστουγέννων

Maison Dior και Cordelia de Castellane: ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Συνδυάστε παλιά και νέα βαζάκια, ποτήρια και σερβίτσια δίχως τη λογική του «σετ» αλλά επενδύοντας στο χρώμα

H υπέρκομψη creative director της Dior Maison, Cordelia de Castellane, μέσα από την παραμυθένια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της ιστορικής εξοχικής κατοικίας της σε ένα κτήμα 5 στρεμμάτων στα Βόρεια του Παρισιού, υποδεικνύει πως το mix & match με προσωπικό χαρακτήρα μπορεί να απογειώσει τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Συγκεκριμένα. προτείνει στην τραπεζαρία το ελεύθερο «μπλέξιμο» vintage αντικειμένων και οικογενειακών κειμηλίων αλλά και κομματιών από υπαίθριες αγορές. Προερχόμενη από ονομαστή αριστοκρατική φαμίλια, ξέρει να ενώνει δίχως τη λογική του «σετ», διάφορα  βαζάκια, παλιά ποτήρια και μέρη από σερβίτσια, τα οποία με την πρώτη ματιά φαντάζουν αταίριαστα. Όλα αυτά τα συνδυάζει με το νέα σειρά πιάτων Dior, εμπνευσμένη από τα Luminarie, τα φωτεινά αρχιτεκτονήματα στη σκηνογραφία της Cruise 2021 συλλογής που παρουσιάστηκε στην Puglia της Ιταλίας. Μαζί τους αναδεικνύει τα κρυστάλλινα ποτήρια που σχεδίασε η ίδια για τη Dior Maison.

Η ποίηση και το χρώμα ζωντανεύουν σε ένα τραπέζι στολισμένο με ανθοδέσμες σε λαμπερές αποχρώσεις, από ροζ έως το χρώμα του βερίκοκου. Το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο απογειώνεται με τα  στολίδια με τα διάτρητα σχέδια ή τα ζωγραφισμένα στο χέρι μοτίβα πάνω στους εμβληματικούς κώδικες του οίκου, όπως το toile de Jouy. 

Το σπίτι χρονολογείται από το 15ο αιώνα και έχει ανακαινιστεί για να μετατραπεί σε χαρούμενο και ζεστό family house. Όλα εδώ βασίζονται σε ένα μωσαικό από διάφορα στιλ, χρώματα, υφές, παραδόσεις… Τολμήστε λοιπόν!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View