Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Κάιλι Μινόγκ: «Εσπασε» ένα ακόμα ρεκόρ γιορτάζοντας με sexy leather dress στο Λονδίνο

Κάιλι Μινόγκ: «Εσπασε» ένα ακόμα ρεκόρ γ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 52χρονη τραγουδίστρια σκαρφάλωσε στην κορυφή των βρετανικών charts και όπως φαίνεται δεν την πτοεί το πέρασμα του χρόνου

Σαν κοριτσάκι που βγήκε για clubbing, ήταν η 52χρονη pop diva Κάιλι Μινόγκ το βράδυ της Τρίτης στους δρόμους του Λονδίνου. Επιλέγοντας ένα super mini dress από μαύρο δέρμα με ντραπέ λεπτομέρειες, απέδειξε ακόμα μια φορά πως μπορεί να φοράει τα πιο sexy και νεανικά ρούχα δίχως να δείχνουν παράταιρα πάνω της. Το φόρεμα ήταν μια δημιουργία του Alexandre Vauthier και αγγίζει σε κόστος τα 3.500 ευρώ. Το συνδύασε με διάφανο μαύρο καλσόν με πουά και ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες.

Η Κάιλι με αυτή της την εμφάνιση δεν ήταν όμως μόνο απλά ένα nineties style icon που ανέδειξε το ορμητικό trend των δερμάτινων looks. Το πρόσωπό της έλαμπε από χαρά και το χαμόγελό της ήταν υπέροχο. Η μικροσκοπική και αδιαμφισβήτητα αγέραστη αυστραλέζα τραγουδίστρια, η οποία έχει πολιτογραφηθεί βρετανίδα, πανηγύρισε άλλωστε πολύ πρόσφατα ένα ακόμα καλλιτεχνικό κατόρθωμα: Εγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης με το «νούμερο 1» άλμπουμ στα βρετανικά charts επί 5 συνεχόμενες δεκαετίες. Με ισχυρές ανταγωνίστριες το trendy συγκρότημα των Little Mix, υπερίσχυσε χάρη στο δημοφιλέστατο 15ο άλμπουμ της, με τίτλο «Disco». Αυτός ο νέος «δίσκος» που μέχρι τώρα έχει κερδίσει κριτικούς και κοινό, με 55 χιλιάδες πωλήσεις έσπασε και το ρεκόρ καλύτερης μουσικής «πρεμιέρας» του 2020.

Επιπλέον η Κάιλι απολαμβάνει έναν καινούριο έρωτα με τον 46χρονο creative director του περιοδικού GQ, Πολ Σόλομον τον οποίο χαρακτηρίζει απίστευτα γλυκό και ευγενικό, καθώς κατέκτησε ακόμα και την 100χρονη γιαγιά της! (Γνωρίστηκαν το 2018 στα 50α γενέθλια της τραγουδίστριας στο Chiltern Firehouse και έκτοτε είναι αχώριστοι).

 Αξίζει να αναφέρουμε ότι μόνο πέντε άλλοι stars έχουν κατακτήσει την κορυφή των charts επί πέντε συνεχόμενες δεκαετίες. Aυτοί είναι οι Πολ Μακάρτνει, Τζον Λένον, Πολ Γουέλετ, Μπρους Σπρίγκστιν, Ντέιβιντ Γκίλμουρ. Ετσι, η Μινόγκ είναι η  πρώτη και μοναδική γυναίκα με αυτό το επίτευγμα, ξεπερνώντας τις επιδόσεις ακόμα και ζωντανών θρύλων όπως ο Ελτον Τζον.

 

Θυμίζουμε πως  το ντεμπούτο της άλμπουμ «Kylie», κυκλοφόρησε το 1988 για να ακολουθήσουν το «Enjoy Yourself» (1989), το «Fever» (2001), το «Aphrodite» (2010), το «Golden» (2018), αλλά και δύο συλλογές με τις μεγαλύτερές της επιτυχίες το 1992 και το 2019. Tαυτόχρονα με τη μουσική, η Κάιλι έχει ενισχύσει σημαντικές φιλανθρωπικές εκστρατείες και έχει αναδειχθεί σε κοινωνικό πρότυπο γυναικείας ενδυνάμωσης, έχοντας αντιμετωπίσει στα 36 της χρόνια τον καρκίνο του μαστού. Οι μεγαλύτεροι designers έχουν "ντύσει" την πορεία της και συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα gay icons, πλάι στη Μονρόε και τη Μαντόνα. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View