Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ζάππειο –AXDW: Οι Βερσαλλίες του Vassilis Zoulias με guest star τη Βίκυ Κουλιανού

Ζάππειο –AXDW: Οι Βερσαλλίες του Vassili...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Διαδικτυακά και με ελάχιστους θεατές η έναρξη της αθηναικής εβδομάδας μόδας, δείτε πολλές φωτο

Η αξεπέραστη Βίκυ Κουλιανού, βετεράνος του εγχώριου μόντελινγκ και οι νυν  ωραίες της πασαρέλας και της tv Αναστασία Περράκη, Εστερ Μαστρόγιαννη, Ραμόνα Βλαντή, Ειρήνη Καζαριάν, Υβόννη Ντόστα πρωτοστάτησαν στο show του μετρ της νοσταλγικής και αρχοντικής φινέτσας Vassilis Zoulias στο Ζάππειο ανοίγοντας την 27η διαδικτυακή εβδομάδα μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week. Όπως έχει καθιερωθεί στο εξωτερικό, ο γνωστός σχεδιαστής παρουσίασε ψηφιακά  το δικό του fashion film από το backstage και με πολλά highlights, αλλά έκανε και επίδειξη με περιορισμένο, «μασκοφόρο» κοινό τηρώντας τις αποστάσεις.

Σκηνικό το μαγευτικό πράσινο και το άγαλμα «Έρωτας Τοξοθραύστης» του Γεώργιου Βρούτου. Η νέα couture συλλογή «Perfection» για την επόμενη σαιζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, είναι εμπνευσμένη από τις γυναικείες φιγούρες των Βερσαλλιών. Τα εκλεπτυσμένα υφάσματα, όπως μετάξι και μπροκάρ και οι ρομαντικές λεπτομέρειες από δαντέλα και ταφτά συνέθεσαν μια υπέροχη συλλογή με παραμυθένια σαγήνη. Φιόγκοι, λόξες, «μπαλούν», μπουτονιέρες δέσποσαν σε outfits για ειδικές περιστάσεις…  Ακόμα μια φορά τα new vintage ρούχα συνδυάστηκαν με  τα εντυπωσιακά headpieces και τα κοσμήματα «έργα-τέχνης» του Pericles Kondylatos.

 

Μετά τον Zoulias πάντως χειροκροτήθηκε και η collection «Volume up» του Paris Valtadoros. Γύρω από το συντριβάνι του Ζαππείου, σε μία ταινία με τίτλο «Hopes and wishes» ο οίκος κάλεσε το γυναικείο κοινό να τολμήσει για το χειμώνα οικολογικές γούνες σε neon χρώματα, φορέματα από οργάντζα σε κόκκινες και μπλε αποχρώσεις και έντονους ώμους, χωρίς ωστόσο να λείπουν τα κλασικά δερμάτινα κομμάτια, όπως bomber jackets και φούστες, τα κομψά παλτό και οι κάπες.

 

Τη σκηνοθεσία και καλλιτεχνική διεύθυνση των fashion films Vassilis Zoulias και Valtadoros, επιμελήθηκε η Stephanie Bargas. Επιπλέον, μεταξύ των μοντέλων που συμμετείχαν στα γυρίσματα ήταν οι διαγωνιζόμενοι του πολωνικού Next Top Model.  

 Bloggers, εκπρόσωποι των media και η πρόεδρος της διοργάνωσης, Τόνια Φουσέκη ξεσήκωσαν τα φλας από τους παρευρισκομένους

*Μεγάλος χορηγός μετονομασίας της φετινής digital edition της Athens Xclusive Designers Week (16-22/11) είναι το Pantene.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View