Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Μόνικα Μπελούτσι: Φλωρεντιανή οπτασία των Dolce e Gabbana και… αντίδοτο στην καταχνιά των ημερών

Μόνικα Μπελούτσι: Φλωρεντιανή οπτασία τω...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πόζαρε μετά από χρόνια για τη Vogue Italia ως ζωντανό έργο τέχνης και οι εικόνες της έκαναν ταχύτατα το γύρω του κόσμου

«Divina Monica- Θεική Μόνικα» τιτλοφορείται το αφιέρωμα της ιταλικής Vogue στην πάντα πανέμορφη ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι, η οποία στα 56 της χρόνια, επιστρέφει στις σελίδες της «βίβλου» της μόδας, προβάλλοντας παραμυθένιες alta moda δημιουργίες των αγαπημένων της Dolce e Gabbana. Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός και άφθαρτο σύμβολο μεσογειακής σαγήνης αναδεικνύει τα εκθαμβωτικά φορέματα του οίκου, τα οποία παρουσιάστηκαν στην πρόσφατη, φαντασμαγορική επίδειξη στη Villa Bardini στη Φλωρεντία. Ποζάρει σε ένα εργαστήριο γλυπτικής στην Πινακοθήκη Ρομανέλλι της φημισμένης αναγεννησιακής πόλης, ως έργο τέχνης η ίδια, αλλά και φορώντας ρούχα- έργα τέχνης.

Το περιοδικό επισημαίνει ότι «|η Μπελούτσι, μετά από μακρά απουσία επιστρέφει στις σελίδες της Vogue Italia». Το τεύχος αυτού του μήνα πραγματικά γοητεύει λόγω της απαράμιλλης, ερωτικής παρουσίας της ηθοποιού. Τα ρούχα είναι διακοσμημένα με παραστάσεις από αρχιτεκτονικά αξιοθέατα της Φλωρεντίας αλλά και ντόπια λουλούδια, ανάγλυφα και τρισδιάστατα.

 

Στις φωτογραφίες  που κυκλοφόρησαν από τον ιστότοπο του περιοδικού στο Instagram, οι λήψεις έχουν την υπογραφή του 35χρονου δημιουργού και σκηνοθέτη από το Μπουένος ΄Αιρες, Σεμπαστιάν Φαένα, ενώ το στάιλινγκ έχει γίνει από την Σοφία Αχάβαλ. Και η Μόνικα παραμένει αντικείμενο του πόθου… ξορκίζοντας όλα τα δύσκολα που μας περιβάλλουν. Κοιτάζοντάς την τα ξεχνάμε έστω για λίγο.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View