Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 26 Νοεμβρίου 2020 στη χώρα μας το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Βίγκο Μόρτενσεν, "Falling"

Στις 26 Νοεμβρίου 2020 στη χώρα μας το σ...

Η ταινία έχει εντυπωσιάσει σε Φεστιβάλ όπως των Καννών και του Σάντανς

Για ένα αριστουργηματικό οικογενειακό δράμα και μία βαθιά προσωπική εξερεύνηση της ανθρώπινης ευαισθησίας έκαναν λόγο τα ξένα Μέσα ενημέρωσης όπως το The Hollywood Reporter για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του 62χρονου Αμερικανού ηθοποιού Βίγκο Μόρτενσεν με τίτλο «Falling», το οποίο αναμένεται να έρθει στις Ελληνικές αίθουσες στις 26 Νοεμβρίου 2020 σε διανομή της Odeon.

Ο αγαπητός ηθοποιός σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε μία ταινία-έκπληξη, η οποία έχει λάβει ενθουσιώδεις κριτικές από τα Φεστιβάλ του κόσμου (έχει προβληθεί στις Κάννες, στο Τορόντο αλλά και στο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου κινηματογράφου του Σάντανς στη Γιούτα) και εξακολουθεί να προκαλεί αίσθηση όπου προβάλλεται.

Στην ταινία συμπρωταγωνιστεί με τον Βίγκο Μόρτενεσεν, ο Λανς Χένρικσεν, ο οποίος δίνει μία αποκαλυπτική ερμηνεία.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η ταινία ακολουθεί τον Τζον (Βίγκο Μόρτενσεν), ο οποίος ζει με τον σύντροφό του Έρικ (Τέρι Τσεν) και την μικρή τους κόρη Μόνικα (Γκάμπι Βέλις) στην Καλιφόρνια. Ο πατέρας του, ο Γουίλις (Λανς Χένρικσεν), ένας δύστροπος και πολύ συντηρητικός άνδρας, ζει μόνος του στην απομακρυσμένη φάρμα όπου μεγάλωσε ο Τζον.

Το μυαλό του Γουίλις σιγά σιγά φθίνει, κι έτσι ο Τζον τον παίρνει μαζί του με σκοπό αυτός και η αδερφή του Σάρα (Λόρα Λίνεϊ) να βρουν έναν οίκο ευγηρίας, όπου θα μπορούσε να μένει πιο κοντά τους. Όμως οι καλές προθέσεις των δύο δύσκολα διαπερνούν την άρνηση του πατέρα τους για οποιαδήποτε αλλαγή στην ζωή του. Ένα ταξίδι από το σκοτάδι στο φως, από τον θυμό και την πικρία στην αποδοχή.

Το φιλμ αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture