Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Κέιτ Μίντλετον: Casual chic με παλτό Massimo Dutti, μια προσιτή εικόνα για όλες

Κέιτ Μίντλετον: Casual chic με παλτό Mas...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Eνα εύκολο και απλό «office look» για τις γυναίκες, το οποίο απασχόλησε αυτόματα τα διεθνή media

Πολύ απλή, καθημερινή αλλά ταυτόχρονα chic ήταν η Κέιτ Μίντλεtον στη συνάντησή της με φοιτητές στο University of Derby. H 38χρονη δούκισσα του Κέμπριτζ, φόρεσε ένα άνετο παλτό με μικρά καρό σε γήινους τόνους και μια απέριττη κασμιρένια μπλούζα των καταστημάτων Massimo Dutti, ένα διαχρονικό, στενό μαύρο παντελόνι του οίκου Joseph και γόβες με χοντρό τακούνι Gianvitto Rossi. Oχι, δεν ήταν κάτι μοντέρνο ή «διαφορετικό» αλλά χάρη στην κομψή της σιλουέτα, το πρωινό ντύσιμό της έδειχνε χαλαρό και εκλεπτυσμένο.

Κατά τους ειδικούς της μόδας, η Κέιτ έδειξε ακόμα μια φορά πως της αρέσει να ντύνεται προσιτά, με τρόπο που μπορούν όλες οι γυναίκες. Ειδικά το παλτό της (κοστίζει λίγο πάνω από 250 ευρώ) δεν έχει αστρονομικό κόστος ενώ εύκολα μπορεί να βρούμε κάτι αντίστοιχο σε χαμηλότερη τιμή στην αγορά. Επιπλέον, τέτοια ρούχα μένουν για χρόνια στην ντουλάπα, εφόσον είναι κλασικές επιλογές.  Πρόκειται για ένα «office loo» που μπορεί να υιοθετηθεί πολύ εύκολα και δεν αφήνει περιθώρια «λάθους».

Θυμίζουμε πως η στυλιστική επιρροή της Κέιτ Μίντλετον είναι αδιαμφισβήτητη. Κάθε της εμφάνιση γίνεται αυτόματα είδηση και πολλά από τα ρούχα και αξεσουάρ που προτιμάει ξεπουλάνε ταχύτατα. Το «φαινόμενο Κέιτ» καλά κρατεί λοιπόν και τουλάχιστον δεν οδηγεί σε εμφανίσεις υπερβολικές, δεδομένων των δύσκολων καιρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View