Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Ξεκίνησε η έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Πατρέων στην Αγορά Αργύρη -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ξεκίνησε η έκθεση του Εικαστικού Εργαστη...

Παρουσιάζονται 400 δημιουργίες μαθητών από τα τμήματα ζωγραφικής, αγιογραφίας, κεραμικής και κοσμήματος

Την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 στην «Αγορά Αργύρη» στην οδό Αγίου Ανδρέου και Ζαΐμη, άνοιξε η έκθεση με έργα των μαθητών του Εικαστικού Εργαστηρίου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Στην έκθεση φιλοξενούνται τετρακόσιες (400) δημιουργίες μαθητών. Πρόκειται για ένα «οπτικό ημερολόγιο», από τα τμήματα  ζωγραφικής, κεραμικής, κατασκευών, αγιογραφίας και κοσμήματος, των εργαστηρίων Πατρών και Βραχνεΐκων που συμπεριλαμβάνουν καταγραφές ολοκληρωμένες και ανολοκλήρωτες, με έργα που συνεχίστηκαν στο σπίτι ή παρέμειναν στο στάδιο της αρχικής ιδέας, χωρίς περεταίρω επεξεργασία λόγω της πανδημίας.

Το παρών στην έναρξη λειτουργίας της έκθεσης έδωσε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και μέλη του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

Στα τμήματα του εικαστικού εργαστηρίου δίδαξαν οι ζωγράφοι Αγαθού Χριστίνα, Καραλή Βασιλική, Καρατζά Άννα, Μπακατσέλος Αλέξανδρος, Στάμου Βασιλική, Χατζηπαπάς Αριστομένης και Bressoud Ganaelle. Οι κεραμίστες Κανελλοπούλου Μαρία, Κοντογεώργα Παναγιώτα, Μεθενίτης Σπύρος, Μόρφη θεοδώρα, αγιογραφία ο  Φυσκιλής Σταύρος, κόσμημα ο Δημήτρης Κωλέτης και ιστορία της τέχνης η Πολυξένη Γιαννούλη. Τον συντονισμό είχε ο Αντώνης Βάος.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί, έως τη 1 μετά το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Το Σάββατο η έκθεση θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture