Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ρίχνει αυλαία απόψε για το φετινό καλοκαίρι το θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο

Ρίχνει αυλαία απόψε για το φετινό καλοκα...

Ήταν ένα δύσκολο και ιδιαίτερο καλοκαίρι, ωστόσο το σινε Κάστρο τα πήγε καλά και γέμισε από σινεφίλ πολλές βραδιές

Ολοκληρώνει τη φετινή του πορεία το θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο που διευθύνει ο Παναγιώτης Κοτσαύτης και η οικογένεια του. Όσοι λοιπόν θελήσετε να χαρείτε ένα τελευταίο βράδυ θερινού σινεμά, σπεύστε απόψε Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 μιας και η μοναδική θερινή αίθουσα της περιοχής της Πάτρας ρίχνει αυλαία για το φετινό δύσκολο και ιδιόμορφο λόγω συνθηκών covid-19, καλοκαίρι. Να θυμίσουμε πως στις 20.00 παίζεται η πολιτική σάτιρα «Ακαταμάχητος» με τον Στιβ Καρέλ και ακολουθεί στις 22.00 η αξιόλογη και συγκινητική, δραματική ταινία της Σάλι Πότερ «The Roads not Taken – Οι Ζωές που δεν έζησα» με τον Ξαβιέ Μπαρδέμ, την Ελ Φάνινγκ στο ρόλο της κόρης του και τις Σάλμα Χάγιεκ και Λόρα Λίνει.

Η μόνη διαφορά είναι πως πλέον μετά και τα τελευταία υγειονομικά μέτρα προστασίας που ελήφθησαν, είναι υποχρεωτική η μάσκα και στους θεατές των θερινών. Ο Παναγιώτης Κοτσαύτης όπως είπε στο thebest.gr, σκέφτηκε μήπως παρέτεινε τη λειτουργία του σινε-Κάστρο στο Ρίο για μία ακόμα εβδομάδα ωστόσο όπως μας εξήγησε, ο καιρός έχει πια δροσίσει για τα καλά, οι περισσότεροι έχουν μαζευτεί εντός Πάτρας ενώ και λόγω των μέτρων και των κλειστών κινηματογραφικών αιθουσών 12μηνης διάρκειας στην Αθήνα, άλλαξε ο προγραμματισμός και τις επόμενες μέρες βγαίνουν ελάχιστες νέες ταινίες.

Το θερινό σινε-Κάστρο πάντως έστω και με μικρότερη χωρητικότητα λόγω των μέτρων κατά του covid-19 (έως 155-160 θεατές) τα πήγε καλά με σημαντική ανταπόκριση από το σινεφίλ κοινό σε πολλές ταινίες απ’ όσες πρόβαλλε. Για παράδειγμα στις προβολές του «Tenet» σημειώθηκαν και sold out.

Να θυμίσουμε πως το σινε Κάστρο άνοιξε τις πύλες του το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιουνίου 2020 και είχε για εναρκτήρια ταινία το τιμημένο με 4 Όσκαρ φιλμ «Παράσιτα» σε σκηνοθεσία του 50χρονου Νοτιοκορεάτη Μπονγκ Τζουν-χο.

Ο Παναγιώτης Κοτσαύτης δίνει πλέον ραντεβού με τους σινεφίλ στην 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη και Κανακάρη που αναμένεται να ανοίξει το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου 2020.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture