Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το καλοκαίρι του κορωνοϊού οι Πατρινοί πήγαν θερινό σινεμά!

Το καλοκαίρι του κορωνοϊού οι Πατρινοί π...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Η κίνηση στο Σινέ Κάστρο

Την αγάπη τους για το θερινό σινεμά δεν ξέχασαν το φετινό καλοκαίρι που ήταν «δύσκολο» και περίεργο λόγω κορωνοϊού, οι Πατρινοί.

Τα βράδια του καλοκαιριού έσπευσαν στο Σινέ Κάστρο προκειμένου να απολαύσουν ταινίες στο λευκό πανί. Και μπορεί να υπήρξε- λόγω της λήψης των απαραίτητων μέτρων- μία μείωση στην χωρητικότητα του χώρου, αυτή η μείωση ήταν αντιμετωπίσιμη όπως εξήγησε μιλώντας στο thebest.gr ο υπεύθυνος του Σινέ Κάστρο, Παναγιώτης Κοτσάφτης.

«Μπορεί να μην υπήρξαν το φετινό καλοκαίρι πρώτες προβολές όμως οι πατρινοί επέλεξαν το θερινό σινεμά. Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μεγάλη κίνηση για την ταινία ΤΕΝΕΤ» αναφέρει. Όπως μας ενημέρωσε, το Σινέ Κάστρο θα παραμείνει ανοιχτό για όσο το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες και μπορεί οι προβολές ταινιών να συνεχιστούν μέχρι και το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Άλλωστε εκτός απροόπτου το επόμενο διάστημα θα κυκλοφορήσουν η «Μουλάν» και το «Γεράκι του Φυστικοβούτυρου».

Άλυτος γρίφος βέβαια παραμένει το τι ακριβώς θα συμβεί τον χειμώνα με τις κινηματογραφικές αίθουσες που παρέμειναν κλειστές λόγω των μέτρων που ελήφθησαν για να αντιμετωπιστεί η πανδημία. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το αν και πώς θα λειτουργήσουν. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture