Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Nατάλια Βοντιάνοβα: Είπε «oui» στον κροίσο σύντροφό της, τί φόρεσε στο γάμο

Nατάλια Βοντιάνοβα: Είπε «oui» στον κροί...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η διάσημη ρωσίδα καλλονή συνδέεται με τον Αντουάν Αρνό εδώ και δέκα χρόνια και έχουν δυο γιους

Η πανέμορφη ρωσίδα super model και ακτιβίστρια Νατάλια Βοντιάνοβα, με το κουκλίστικο πρόσωπο και τα καταπράσινα μάτια, στα 37 της χρόνια παντρεύτηκε για δεύτερη φορά. Εκλεκτός της καρδιάς της ο εδώ και δέκα χρόνια πάμπλουτος σύντροφός της Αντουάν Αρνό, CEO του παντοδύναμου ομίλου ειδών πολυτελείας LVMH και γιος του Μπερνάν Αρνό, ισχυρής προσωπικότητας του γαλλικού επιχειρείν. Ο γάμος τους έγινε στο Παρίσι και η ίδια μοιράστηκε στιγμιότυπα με τους θαυμαστές της στο Instagram. Φόρεσε μια δημιουργία συμπατριώτισσάς της designer, από τον οίκο Ulyana Sergeenko Couture. Ένα ρούχο με πολύ έντονους ώμους, φολκλορικές κεντημένες λεπτομέρειες, στενή φούστα σε κρεμ απόχρωση. Η σιλουέτα ήταν vintage, σε 40s style.

Εμοιαζε άβαφη και τα μαλλιά της κατέληγαν σε ανάλαφρες μπούκλες.  Ο 42χρονος γαμπρός ντύθηκε από τον υπέροκομψο οίκο Berluti, ο οποίος ανήκει στον όμιλό του μαζί με τη Louis Vuitton.

Χαμόγελα ευτυχίας για το γνωστό ζευγάρι ...

Χαμόγελα ευτυχίας για το γνωστό ζευγάρι του Παρισιού

Η Νατάλια έχει τρία παιδιά από τον πρώτο της γάμο με βρετανό αριστοκράτη. Η ιστορία της ανακάλυψής της, όταν ήταν πάμφτωχη και πουλούσε φρούτα στη λαική, της έχει χαρίσει τον τίτλο «Ρωσίδα Σταχτοπούτα». Πλέον ζει μέσα στην πολυτέλεια και κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις στη μόδα, έχοντας αφοσιωθεί στην οικογένεια και τη φιλανθρωπία. Κάθε χρόνο οργανώνει το event «Love Ball» για τις λιγότερο τυχερές φαμίλιες και τα παιδιά της Ρωσίας.

Με τον προηγούμενο σύζυγό της

Με τον προηγούμενο σύζυγό της

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View