Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η περιπέτεια καταστροφής "Greenland/Το Τελευταίο Καταφύγιο", από την Τετάρτη & στην Πάτρα

Η περιπέτεια καταστροφής "Greenland...

Στα Odeon Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων

Aπό την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκινά να προβάλλεται σε preview (και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων) και από την Πέμπτη 17/9 κανονικά, η νέα περιπέτεια καταστροφής με τίτλο «Greenland/Το Τελευταίο Καταφύγιο» με πρωταγωνιστή τον 50χρονο Σκωτσέζο action star, τον Λεωνίδα στους κινηματογραφικούς «300», Τζέραρντ Μπάτλερ.

Ένας κομήτης απειλεί την Γη με αφανισμό. Ο Tζον θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προστατέψει την γυναίκα και τον μικρό του γιο και να βρεθούν όλοι μαζί σε ένα ασφαλές καταφύγιο. Καθώς η ώρα μηδέν για τη σύγκρουση πλησιάζει η οικογένεια έρχεται αντιμέτωπη με πολλά εμπόδια που την κρατούν μακριά από την σωτηρία.

Η σκηνοθεσία είναι του 52χρονου Ρικ Ρόμαν Γουώ. Ο Αμερικανός Ric Roman Waugh είναι εκτός από σκηνοθέτης και σεναριογράφος, παραγωγός, ηθοποιός και stunt performer. Είναι γνωστός από τη δουλειά του στις ταινίες «Felon» το 2008, «Snitch» του 2013 και «Shot Caller» του 2017. Έχει σκηνοθετήσει το «Angel Has Fallen» (2019), το 3ο φιλμ του Fallen φραντσάιζ με πρωταγωνιστή τον γόη Τζέραρντ Μπάτλερ.

Εκτός του Τζεράρντ Μπάτλερ στην ταινία καταστροφής «Greenland» που στις ΗΠΑ θα βγει στις 25/9/2020, παίζουν και οι Μορένα Μπακαρίν, Ροτζερ Ντέιλ Φορντ, Hope Davis και ο παλιός ηθοποιός Σκοτ Γκλεν.

Διάρκεια: 119 λεπτά.

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ είναι και παραγωγός στην ταινία.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture