Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Νύφη η Λίλι Αλεν: «Κολλάει» ο Dior με τον Ελβις στο Λας Βέγκας;

Νύφη η Λίλι Αλεν: «Κολλάει» ο Dior με το...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα wedding looks πέτυχε η βρετανίδα τραγουδίστρια. Παντρεύτηκε τον «Stranger Things» star Ντέιβιντ Χάρμπουρ

Aντισυμβατικός, διασκεδαστικός αλλά και stylish ο γάμος της βρετανίδας τραγουδίστριας Λίλι Αλεν και του αμερικανού ηθοποιού Ντέιβιντ Χάρμπουρ, πρωταγωνιστή του πολύκροτου σήριαλ «Stranger Things». Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε στο ονομαστό Graceland Chapel του Λας Βέγκας με τελετάρχη ένα σωσία του Ελβις Πρίσλει, που βέβαια δεν παρέλειψε να ερμηνεύσει επιτυχίες του «βασιλιά της ροκ». Λίλι και Ντέιβιντ έδειχναν απίστευτα χαρούμενοι και η νύφη «ανέβασε» κωμικές και τρυφερές φωτογραφίες ταυτόχρονα όπως π.χ. τη στιγμή που απολάμβανε ένα χάμπουργκερ με το νυφικό της.

 

Η επιλογή του συγκεκριμένου φορέματος ξεσήκωσε τα διεθνή media, καθώς κατέταξαν τη Λίλι στις πιο ξεχωριστές, επώνυμες νύφες του φετινού θέρους. Η 35χρονη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, που είναι γόνος μιας σημαντικής καλλιτεχνικής οικογένειας του Λονδίνου πέτυχε ένα ανάλαφρο, κοριτσίστικο look. Επέλεξε ένα vintage mini dress του οίκου Dior (σταυρωτό, με μαύρα κουμπιά και ζωνάκι) το οποίο συνδύασε με πλατφόρμες Miu Miu και μια χαρούμενη ανθοδέσμη με παστέλ τριαντάφυλλα.

O 45χρονος γαμπρός που παρουσίασε στο Instagram ένα στιγμιότυπο που σηκώνει τη νύφη στα χέρια, έχει υποδυθεί τον αστυνομικό Τζιμ στο Stranger Things, o οποίος είναι παράφορα ερωτευμένος με τη Γουίνόνα Ράιντερ. Ο ρόλος αυτός τον έκανε από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της αμερικάνικης tv τα τελευταία χρόνια. Oμως έχει παίξει και στις ταινίες Brokeback Mountain, James Bond- Quantum Of Solace, The Equalizer, Suicide Squad κ.α.

 Οι νεόνυμφοι συνδέονται εδώ  και ένα χρόνο και η σχέση τους έχει απασχολήσει πολύ αμερικάνικα και βρετανικά media. Για εκείνη είναι ο δεύτερος γάμος και τα παιδιά της ήταν στο πλευρό της με τα πιο τεράστια χαμόγελα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View