Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαρίνα Λικμέτα: Ποιά είναι η πατρινή του καινούριου reality show «The Bachelor»

Μαρίνα Λικμέτα: Ποιά είναι η πατρινή του...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μόλις 19 ετών, μας καλεί να μη χάσουμε την πρεμιέρα της Πέμπτης στον Alpha

 Η 19χρονη Μαρίνα Λικμέτα, η καστανόξανθη νεαρή συμπολίτισσα που έχει μεγαλώσει στις περιοχές του Ψαθόπυργου και των Αραχωβιτίκων, έχει αποφοιτήσει από το Γυμνάσιο Αγίου Βασιλείου και το Λύκειο Ρίου, ενώ σήμερα είναι φοιτήτρια διοίκησης επιχειρήσεων στην Πάτρα, θα διεκδικήσει την καρδιά του ωραίου Παναγιώτη Βασιλάκου στη νέα reality εκπομπή «The Bachelor». Με υπέροχη σιλουέτα και παιδικό όνειρο το μόντελινγκ, ήδη ξεχωρίζει στο διαφημιστικό τρέιλερ και ειδικά με ένα μακρύ, κατακόκκινο φόρεμα «κλέβει την παράσταση». Μάλιστα, κερδίζει ένα φιλί από τον υποψήφιο γαμπρό και κεντρικό πρόσωπο του παιχνιδιού.

 Στο show- φαινόμενο, όπως ανακοίνωσε ο Alpha, όπου συμμετέχουν ένας άντρας και είκοσι γυναίκες, «όλες θέλουν να κερδίσουν το μυαλό και την καρδιά του και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν, αλλά μόνο μία είναι εκείνη που θα καταφέρει να τον κατακτήσει, να δεχτεί το μονόπετρο και να γίνει η γυναίκα της ζωής του». 

Η Μαρίνα από την Πάτρα λοιπόν έχει να αντιμετωπίσει 19 κορίτσια με εκκίνηση της εκπομπής αυτή την Πέμπτη 10/9 στις 10 το βράδυ. Ολες μαζί θα εγκατασταθούν σε πολυτελή βίλα και θα διαγωνιστούν σε δοκιμασίες με στόχο να παραλάβουν από τον Παναγιώτη το τριαντάφυλλο της προτίμησής του, ώστε να παραμένουν κάθε φορά στο παιχνίδι.

 Με καταγωγή από τη Μάνη και βασική ενασχόληση το real estate, ο 30χρονος πολυπόθητος εργένης είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας, καταπιάνεται με την κατάδυση, την πυγμαχία, το ποδόσφαιρο, το μόντελινγκ και έχει κάνει πέρασμα από την εκπομπή «Nomads». Θυμίζουμε πως το Bachelor είναι εξαιρετικά δημοφιλές σε 30 χώρες και δημιουργεί μονίμως ειδήσεις στα ξένα media.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight