Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιάννης Πουλόπουλος: Συγκίνηση στο «τελευταίο αντίο» - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Γιάννης Πουλόπουλος: Συγκίνηση στο «τελε...

Η κηδεία του έγινε στο κοιμητήριο της Κηφισιάς, στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης

Πολλά ήσαν τα στεφάνια που κατατέθηκαν στη μνήμη του σπουδαίου ερμηνευτή Γιάννη Πουλόπουλου, η κηδεία του οποίου τελέστηκε στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης 26 Αυγούστου 2020 στο Νεκροταφείο της Κηφισιάς. Ανάμεσα στα στεφάνια ήταν και αυτό του συνθέτη Μίμη Πλέσσα και της συζύγου του, Λουκίλας που έγραφε «Καλό Ταξίδι Γιάννη μας». Η Λουκίλα Καρέρ – Πλέσσα παρέστη μάλιστα στην κηδεία φορώντας μάσκα ενώ όπως είπε στην ειδησεογραφική εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega, ήθελε μέχρι τελευταία στιγμή να πάει στην κηδεία και ο Μίμης Πλέσσας για να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Πουλόπουλο αλλά η ίδια για ευνόητους λόγους δεν τον άφησε.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος με καταγωγή από την Καρδαμύλη της Μεσσηνίας, υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές του Νέου Κύματος και γενικότερα του ελληνικού πενταγράμμου. Είπε μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια που έμειναν στην ιστορία και αγαπήθηκαν από διαφορετικές γενιές Ελλήνων όπως το «Άγαλμα» ή το «Έπεφτε βαθιά σιωπή» και τα δύο από τον θρυλικό δίσκο των Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλου «Ο Δρόμος» που πρωτοκυκλοφόρησε στα τέλη του ’60. 

Ο Γιάννης Πουλόπουλος πέθανε σε ηλικία 79 ετών το βράδυ της περασμένης Κυριακής 23 Αυγούστου 2020 προδομένος από την καρδιά του.

Ο ίδιος ήταν δημότης Εκάλης και κάτοικος Νέας Κηφισιάς τα τελευταία χρόνια.

Ήταν παντρεμένος με την Μπέττυ Πουλοπούλου και είχαμ μία κόρη, την Άντα.

Ανάμεσα σε όσους πήγαν στην κηδεία του Γιάννη Πουλόπουλου στο Νεκροταφείο της Κηφισιάς ήταν ο Πασχάλης, ο Αντύπας, η Ελένη Ροδά, ο Μιχάλης Βιολάρης, κ.α.

Οι φωτ. είναι από EUROKINISSI/ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight