Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Χάρις Αλεξίου και Μελίνα Ασλανίδου αποχαιρετούν συγκινητικά τον Γιάννη Πουλόπουλο

Οι Χάρις Αλεξίου και Μελίνα Ασλανίδου απ...

Αγάπησα και ζήλεψα το χρώμα και τη δύναμη της φωνής σου, έγραψε η Χάρις Αλεξίου στο facebook

Σε μεγάλη θλίψη έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός χώρος από την απώλεια του σπουδαίου ερμηνευτή Γιάννη Πουλόπουλου στα 79 του χρόνια, η κηδεία του οποίου θα τελεστεί την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020.

H Χάρις Αλεξίου με ανάρτησή της στα social media και πιο συγκεκριμένα στο λογαριασμό της στο facebook, θέλησε να πει το δικό της αντίο στον Γιάννη Πουλόπουλο, ο οποίος κατέληξε προδομένος από την καρδιά του και σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα, στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν», όπου νοσηλευόταν.

«Έχε γεια Γιάννη. Αγάπησα και ζήλεψα το χρώμα και την δύναμη της φωνής σου. Και όχι μόνο εγώ. Ήσουν θεμέλιο της γενιάς μας. Καλό σου ταξίδι, Χαρούλα». Η Χάρις Αλεξίου είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γιάννη Πουλόπουλο και διατηρούσαν φιλικές σχέσεις ενώ τον εκτιμούσε βαθύτατα ως καλλιτέχνη και ως προσωπικότητα.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής με την γλυκιά και αυθεντική φωνή και τα υπέροχα τραγούδια μεγάλων τραγουδοποιών που ερμήνευσε και σφράγισε, τα τελευταία κοντά, 20 χρόνια χρόνια είχε επιλέξει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Την τελευταία του δημόσια εμφάνιση την είχε κάνει τον Δεκέμβριο του 2015. Τότε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μπέττυ και την κόρη τους Άντα, εθεάθη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονταν ο Τόλης Βοσκόπουλος και ο Νίκος Νομικός.

Το βράδυ της Δευτέρας 24/8, αποχαιρέτισε τον Γιάννη Πουλόπουλο γράφοντας το δικό της μήνυμα στα social media και η ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου. Έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα εξής:

"Καλό ταξίδι, Γιάννη. Ήταν ο έρωτας μου όταν ήμουν παιδί, αγάπησα βαθιά την φωνή του, μάλιστα τον είδα και να τραγουδάει ζωντανά κάπου στην Θεσσαλονίκη. Πρόλαβα γιατί σταμάτησε νωρίς να τραγουδά. Κάποια στιγμή, τυχαία, τον συνάντησα σε ένα μαγαζί και πήγα να του μιλήσω για να εκφράσω τον θαυμασμό μου. Μας κέρασε να πιούμε μαζί ένα ποτηράκι, μας μιλούσε ώρες για τον καλό του φίλο Γιάννη Πάριο.

Έφυγα γεμάτη από χαρά γιατί γνώρισα έναν μύθο για μένα. Οι καλλιτέχνες που έβλεπα μικρή στις ταινίες ήταν σαν ψεύτικοι στα παιδικά μου μάτια. Αργότερα γνώρισα την κόρη του και την γυναίκα του υπέροχα πλάσματα. Καλό ταξίδι Γιάννη Πουλόπουλε. Εύχομαι δύναμη στην οικογένεια σου. Θα τα πούμε την Τετάρτη για το τελευταίο αντίο, αφού δεν προλάβαμε να πούμε και άλλες κουβέντες. Σ' ευχαριστούμε που μοιράστηκες το δώρο της καλής σου φωνής και μας έδειξες τον δικό σου δρόμο στη μουσική. Ευχαριστούμε. Αντίο".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight