Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Pull&Bear: To διάσημο σήριαλ Sex Education του Netflix θα φορεθεί πολύ!

Pull&Bear: To διάσημο σήριαλ Sex Edu...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σπεύστε για μπλουζάκια και φούτερ με σκηνές και λογότυπα της αγαπημένης, νεανικής σειράς

Το ξακουστό πλέον σήριαλ του Netflix, Sex Εducation που εστιάζει στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και τον ερωτικό προσανατολισμό των νέων με χιούμορ και τρυφερότητα, εισέβαλε στον κόσμο της μόδας και του street style! Τα δημοφιλή πολυκαταστήματα Pull & Bear κυκλοφόρησαν ειδική συλλογή αφιερωμένη στην διάσημη τηλεοπτική σειρά, η οποία έχει κάνει αίσθηση διεθνώς με βασικό φόντο ένα γυμνάσιο. Τα  picture prints και τα τυπώματα με τους κεντρικούς ήρωες αλλά και το λογότυπο του σήριαλ όπως και το έμβλημα του σχολείου Moordale High πρωταγωνιστούν.

Η Sex Education x Pull&Bear Collection περιλαμβάνει επίσης και αξεσουάρ όπως καπέλα τζόκεϊ, buckets, patches, τσάντες tote, θήκες για το κινητό και κάλτσες. Στην κάτω ένδυση ξεχωρίσαμε τα γυναικεία γκρι παντελόνια cuffed jogger με το λογότυπο Moordale High.( Αν θυμάστε, πέρυσι είχε κυκλοφορήσει και σειρά για το πολύκροτο σήριαλ Stranger Things με τεράστια απήχηση).

Οσοι δεν έχετε δει πάντως ήδη το λατρεμένο μας Sex Education σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Η πρώτη σεζόν της βρετανικής σειράς ακολουθεί τον Otis (Asa Butterfield), έναν μαθητή γυμνασίου του οποίου η μαμά (Gillian Anderson) είναι απελευθερωμένη θεραπεύτρια σεξ και σχέσεων προκαλώντας του αμηχανία. Όταν η αντισυμβατική Maeve (Emma Mackey) ανακαλύπτει κατά λάθος ότι ο Otis έχει την ικανότητα να καθοδηγεί τους συνομηλίκους του στα σεξουαλικά τους προβλήματα, προτείνει να στήσουν μαζί μια επιχείρηση,

 Παράμετροι όπως ενημέρωση για προφύλαξη και εγκυμοσύνη, σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, gay sex αλλά και πολλά ακόμα θέματα συγκεντρώνονται για πρώτη φορά σε μια σειρά. Εκτός όμως από την σεξουαλική πράξη,  γίνεται αναφορά στις διακυμάνσεις των σχέσεων (ερωτικές, φιλικές, γονεϊκές) καθώς επίσης  στον εκφοβισμό και τη γυναικεία ενδυνάμωση. Το καστ απλά υπέροχο!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View